Arhitectura client server

Extras din referat Cum descarc?

Arhitectura client- server este principiul care sta la baza web-ului
Din punct de vedere al arhitecturii client/server, un client este un calculator personal (PC) sau o statie de lucru (workstation) pe care utilizatorul ruleaza diverse aplicatii si care cere server-ului efectuarea unor operatii. Server-ele sunt calculatoare puternice sau procese dedicate sa administreze: unitatile de disc (file server), imprimante (print server), traficul pe retea (network server) etc.
Calculatorul client este acela care interactioneaza cu un utilizator si care in majoritatea tipurilor de arhitecturi client/server are doua sarcini: logica prezentarii (interfata cu utilizatorul) si logica aplicatiei (afacerii). intr-o aplicatie traditionala client/server, clientul contine partea de prezentare (afisarea folosind o interfata prietenoasa), lucrul efectuat de aplicatie (calcule, algoritmi) si manipularea datelor (conectivitatea cu bazele de date).


Fisiere in arhiva (1):

  • Arhitectura client server.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!