Stimată doamnă respectiv stimate domn

Extras din referat Cum descarc?

Prin prezenta doresc a imi face cunoscuta disponibilitatea de a candida pentru un post in cadrul societatii pe care o reprezentati. Urmaresc o pozitie de profil umanist, orientata pe activitati de birotica ori similar.
Desi, in ceea ce ma priveste nu pot afirma ca am experinta in acest sens, actualmente fiind studenta la Faultatea de Filosofie, Universitatea Bucuresti, doresc a intampina orice varianta posibila care sa imi permita sa pot aplica si perfectiona cunostintele in acest domeniu.
Considerand ca cele prezentate corespund criteriilor de selectionare, solicit un interviu in vederea lamuririi tuturor detaliilor necesare.
Precum veti gasi detaliat in curriculum vitae atasat, experienta mea profesionala in acest domeniu se intinde pe o perioada de 5 ani, in care am ocupat pozitii care au implicat activitati ca: web design, administrare de retea, service si mentenanta de sistem, asamblare, configurare si diagnosticare software & hardware, cablare structurata, asistenta.
Recent am incheiat un stagiu de pregatire teoretica si practica in cadrul companiei IBM orientat pe topologia client-server, administare de retea si configurare de echipamente CISCO. Actualmente urmez un curs in vederea certificarilor CISCO (CCNA) si SUN (UNIX). In privita limbilor straine, sunt detinator al certificarii First Cetificate for Cambridge, atestare oferita de Univesitatea Cambrige & British Councill Bucharest. De asemenea sut cursant la Institutul Francez.
Curriculum Vitae atasat va pune la dipozitie date asupra celorlalte posturi pe care le-am ocupt si de asemenea referintele cu privire la acestea.
In speranta ca profilul meu este unul pe masura exigentelor dumneavastra, solicit un interviu in acest sens.
Cu multumiri, Mircea Cristian Alte idei::: Este adevarat ca experienta mea profesionala nu este foarte vasta, dar avind in vedere faptul ca sunt un om caruia ii place sa munceasca si care conform referintelor a facut pina acum fata cu bine tuturor sarcinilor care i-au fost incredintate, ma face sa am incredere in mine sis a-mi doresc sa evoluez.
urma analizarii ofertei companiei dumneavoastra cu privire la existenta unor posturi in domeniul calculatoarelor si tehnologiei informatiei, doresc a imi face cunoscuta diponibilitatea in acest sens, in vederea ocuprea uni pozitii orientata pe mentenata, topologie sii administrare retea Experienta mea de lucru se intinde pe o perioada de cinci ani incepanad cu 1998, cand am avut oportunitatea de a lucra pentru o fundatie nonguvernamentala ca Administrator de Retea si Designer Web, continuand apoi in anul 2000 cu o mica companie de constructii unde m-am ocupa Incepand cu anul 1998 am ocupat pozitia de Designer Web si Asistent Tehnic in cadrul Forumului Romania la Rascruce, (organizatie nonprofit subordonata Presedentiei), iar in anul 2000 am ocupat functia de Consultant Service pentru Conscut Constructii SRL, iar din septembrie 2001, Conultant IT&C in cadrul firmei RAF Systems ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Stimata Doamna Respectiv Stimate Domn
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!