Drama romantică Răzvan și Vidra

Extras din referat Cum descarc?

Razvan si Vidra este cea dintai piesa de valoare a teatrului romanesc. A fost publicata de Hasdeu in 1867 sub titlul Razvan- Voda si se intituleaza Razvan si Vidra incepand cu editia din 1869. Pornind de la cronica lui Miron Costin si de la un studiu istoric consacrat lui Razvan de Nicolae Balcescu, Hasdeu reinvie, in cele cinci canturi care amintesc structura unei opere epice, ascensiune exceptionala a unui erou deosebit, nascut rob si apartinand unui neam urgisit, dar care reuseste, datorita calitatilor sale si impulsurilor date de Vidra, sa devina domnitor. ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Drama Romantica Razvan Si Vidra
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!