Viața Și Învățăturile Maeștrilor Din Extremul Orient

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Baird T. Spalding dezvaluie, prin relatarea unei experiente traite in compania Maestrilor din Orient, originile omului, ale religiilor si mentalitatilor actuale, ca si sensul firesc al evolutiei, Legea Spirituala si Legile Universale, astfel incat cei care sunt pregatiti sa vada, vor vedea, si cei care doresc sa auda, vor auzi. Prin publicarea acestei carti la noi in tara, isi continua desfasurarea Planul Divin de trezire a omului la Constiinta lui Christ, la adevarata sa realitate, la calitatea si responsabilitatea sa de creator al vietii, si Planul Cosmic de readucere a Geei in armonie cu Universul.

Baird T. Spalding, al carui nume a devenit legendar in cercurile metafizice si de cautare a adevarului din prima jumatate a secolului XX, a jucat un rol important in aducerea, in lumea occidentala, a informatiei ca exista Maestri, sau Frati Mai Mari, care supravegheaza si dirijeaza destinul omenirii.

Nenumaratele scrisori sosite la editura americana, de-a lungul anilor, din toata lumea, aduc marturie despre extraordinarul ajutor primit prin mesajul acestei carti.

Facem cunostinta cu Maestrul Emil - Vizita la Templul Tacerii - Proiectia astrala - Mersul pe apa - Vizita la Templul Vindecarii - Emil vorbeste despre America - Oamenii Zapezilor din Himalaya - Noua Lumina in invatatura lui Isus.

Volumul II Vizita la Templul Crucii in T - Vizita cu Maestrul Isus - Isus discuta despre natura infernului; natura lui Dumnezeu - Secretul vibratiilor gandului - Isus hraneste multimea - Relatarea unei vindecari - Isus si Buddha viziteaza grupul.

Volumul III Unul dintre Maestri vorbeste despre Constiinta Christica - Natura energiei cosmice - Crearea planetelor si a lumilor - Calatoria spre Lhasa - Vizita la Templul Pora-tat-sanga - Explicarea secretului levitatiei - Un sceptic devine convins de existenta lui Isus.

Volumul IV Acest material a fost prezentat initial ca Lectiile calatoriei prin India.

Fiecare capitol are text pentru studiu, ca si indicatii pentru profesori, pentru dezvoltarea si interpretarea materialului. Printre subiectele prezentate: Fratia Alba - Mintea Unica - Bazele viitoarei reorganizari sociale - Prana.

Volumul V Material luat din prelegerile D-lui Spalding in California, in ultimii 2 ani ai vietii lui. Exista si o scurta schita biografica. Cuprins partial: Vizionarea evenimentelor trecute - Exista un Dumnezeu? - Modelul divin - Realitatea - Invingerea mortii - Legea Necesitatii.

Volumul 1: Nota traducatorului in Limba Romana Adevarul este simplu, si acum este timpul ca oamenii sa-l recunoasca si sa-si reaminteasca de originea lor unica si divina.

Aceasta carte arata ca acest adevar a fost pastrat mereu viu in inimile celor care nu s-au lasat pacaliti de jocul vietii materiale, si au fost mereu constienti de puterile cu care au fost inzestrati dintotdeauna. Autorul ei este un Om care a trait in Planul Fizic si traieste etern in Planul Universal, si l-am simtit mereu foarte aproape pe durata lucrarii de ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Viata Si Invataturile Maestrilor Din Extremul Orient
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
89 pagini
Imagini extrase:
50 imagini
Nr cuvinte:
47 036 cuvinte
Nr caractere:
210 863 caractere
Marime:
132.87KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Istorie
Predat:
la gimnaziu
Sus!