Războiul din Golf

Extras din referat Cum descarc?

DIA publica un studiu de Informati i,Irakienii solului si al Fortelor Aeriene, Tactici si Operatiuni, pe baza performantei armatei irakiene si a Fortelor Aeriene din timpul razboiului Iran-Irak.
Analistii DIA au participa la un joc de razboi de invazie in Irak din Peninsula Arabica organizat de Naval War College (NWC) Grupul de Studii Strategice.
23 februarie
La Amman are loc o reuniune pe parcursul careia presedintele irakian , Saddam Hussein , ameninta Kuweitul si Arabia Saudita cu represalii daca cele doua tari nu anuleaza datoria Irakului ,rezultata din conflictul armat cu Iranul.


Fisiere in arhiva (1):

  • Razboiul din Golf.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!