Piramidele

Extras din referat Cum descarc?

Se vorbeste multe despre piramidele egiptene - edificii construite in antichitate. Nu mi se pare greu de inteles posibilitatea construirii unor ziduri gigantice simple deoarece au forma piramidala cu varful in sus deci nu este invinsa in mod stiintific gravitatia. Oamenii din antichitate erau atat de inapoiati din punct de vedere al civilizatiei incat erau de acord cu mai marii lor sa construiasca edificii  "simple gravitational" deasupra mormintelor acestora. Cu ce scop ?  De ce au vrut faraonii sa se construiasca aceste piramide din piatra ? Pentru a impresiona civilizatiile viitoare evoluate, mai exact pentru a se da mari ! Deci constructiile proaste si fara sens construite de civilizatii extrem de inapoiate reusesc sa dea bataie de cap  oamenilor de stiinta de acum care sunt capabili sa proiecteze edificii mult mai "inteligente" si mai complexe din punct de vedere gravitational ( de exemplu zgarie norii din New York si Sidney ). 
Mai mult ceea ce au construit niste oameni inapoiati care nu stiau decat sa se foloseasca de bratele puternice si spinare, a influentat atat de mult civilizatiile contemporane astfel incat noi le pastram in perfecta stare. Ele ar fi trebuit distruse mai de mult folosindu-ne de bombe atomice si armament nuclear. Ca sa nu mai zicem ca actualmente exista oameni care strabat mii de kilometri pentru a vedea piramidele ! Ce e mai frumos, o piramida sau un zgarie-nori ? In locul piramidelor s-ar fi putut construi ceva mai inteligent acum in zilele noastre.


Fisiere in arhiva (1):

  • Piramidele.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!