Istorie de Dragul Adevarului - Povestea Holocaustului - Minciuna Secolului

Extras din referat Cum descarc?

Dam mai jos cateva exemple de istorici care marturisesc adevarul integral, dupa morala crestina, care fac istorie de dragul adevarului, pentru ca istoricii romani sa ia exemplu de istoric neaservit, acela care descrie lucrurile asa cum s-au intamplat ele si nu cum le vrea Elie Wiesel sau altii atat de interesati a le intoarce pe dos.
SASE MILIOANE DE VICTIME NEVINOVATE
Sub acest titlu gasim in ,,JUDAISM AND THE VATICAN ,, , de vicompte Leon de Poncins, un capitol in care el rezuma toate lucrarile lui Paul Rassinier privind holocaustul .
- Sase milioane de morti este o cifra inspaimantatoare, cu care organizatiile evreiesti, de o jumatate de secol , confrunta neincetat intreaga lume. Aceasta cifra le-a servit lor ca sa stoarca de la Germania peste 40 de bilioane de marci ca despagubire pentru cei morti (?) si sa-i ceara Consiliului Bisericii Catolice ca sa modifice LITURGHIA , deoarece din ea ar izvori ura impotriva evreilor si, in consecinta, moartea celor 6 milioane de evrei .
- Aceasta cifra de sase milioane nu a fost in nici un fel verificata si cu toate acestea ea a fost acceptata ca baza de acuzare impotriva poporului german si raspandita de presa in toata lumea. Astazi insa au aparut multe documente care descopera adevarul, incat nu se mai poate pretinde credibilitate pentru astfel de exagerari.
In timpul razboiului in Franta, Paul Rassinier, profesor de istorie la Foubourg de Montbeliard, in sudul Frantei, a intrat in maquis si pe langa alte activitati de rezistenta antigermana, a ajutat si evreilor urmariti sa scape din zona ocupata de nemti inspre Elvetia. A fost arestat si internat la Bunchewald. Acolo a stat pana la sfarsitul razboiului. Cand a ajuns din nou in Franta, a aflat ca, in lagarele in care a fost internat ani de zile, au fost gazati evrei, si nu unul sau doi, o suta sau doua sau cateva mii ci sase milioane. Si d-l Paul Rassinier s-a intrebat cum s-a putut intampla una ca asta fara ca sa fi aflat ceva cat timp a fost in lagar ? Au fost si evrei cu el in lagar si avea relatii bune cu ei, cum de nu s-a aflat nimic in tot acel timp. Si, de dragul adevarului, d-l Paul Rassinier a inceput sa caute radacinile acestei povesti, care-i sunt temeiurile? Dupa cercetarile asidue de ani de zile a descoperit ca totul este o minciuna iscodita spre sfarsitul razboiului in cercurile evreiesti de din afara Germaniei. Ca istoric s-a considerat obligat sa scrie mai multe carti despre acest pretins holocaust, pe care Leon de Poncins le rezuma si din care redam urmatoarele:
- Concluzia lui Rassinier este ca dupa ce au inceput deportarile, in timpul razboiului, adica dupa ce au luat fiinta lagarele de concentrare, au murit 1.200.000 de evrei cifra acceptata si de Centrul Mondial Evreiesc de Documentare Contemporana. Rassinier citeaza insa cifra data de Paul Hilberg , care da doar 896.292 de victime.
In ,,VERITABILUL PROCES EICHMANN SAU INVINGATORII INCORIGIBILI", cat si in ,,DRAMA EVREILOR EUROPENI" Rassinier sustine ca : 
- Pentru prima data a fost adusa pe tapet problema pretinselor victime evreiesti, a lagarelor de concentrare si a camerelor de gazare la procesul de la Nurnberg in 1945-1946.


Fisiere in arhiva (1):

  • Istorie de Dragul Adevarului - Povestea Holocaustului - Minciuna Secolului.DOC

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!