Istoria Holocaustului

Extras din referat Cum descarc?

HOLOCAUST. Cuvant ebraic de origine greaca insemnand "sacrificiu", folosit si ca echivalent al cuvantului "Soah" (catastrofa). In prezent acest termen este utilizat pentru a desemna totalitatea crimelor si genocidurilor comise de catre germani si aliatii lor impotriva mai multor categorii de victime : evrei - in cea mai mare parte, tigani (rromi), persoanele cu handicap, alienatii mintal, opozantii politici si religiosi (Martorii lui Iehova), elita poloneza, populatia civila rusa si sarba, homosexuali, precum si impotriva locuitorilor unor sate din mai mute tari europene.
La sfarsitul primului razboi mondial germanii ii condamnau pe evrei pentru infrangerea lor, si astfel a pornit totul. Germanii ii considerau de atunci pe evrei cei mai aprigi dusmani ai lor.
Artist ratat, ADOLF HITLER, pare sa-si fi gasit vocatia in postura de ostas in primul razboi mondial. Va pastra in suflet o imensa ranchiuna pentru infrangerea din 1918 si o ura adanca fata de toti ,,criminalii din noiembrie", categorie in care ii ingramadeste de-a valma pe toti politicienii deceniului urmator. In anul 1923 au avut loc lupte sangeroase de strada si Hitler este arestat, judecat si inchis.


Fisiere in arhiva (1):

  • Istoria Holocaustului.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!