Iran-Israel

Extras din referat Cum descarc?

In lucrarea ,,The New Terrorism", publicata in anul 1999Walter Laquer , incearca sa determine criteriile pentru studierea noii forme de violenta politica. Impreuna cu fostul director al CIA James Woolsey, identifica doua noi dimensiuni cheie ale terorismului.
*Prima dimensiune este, conform exprimarii lui Lacquer, ,,complexul patologic" termen indicand o anumita schimbare intervenita in sistemul de valori al protagonistilor: ,, Terorismul a inregistrat unele schimbari ciudate in ultimul timp, iar in viitor va inregistra un si mai accentuat complex patologic. Motivatiile politice sau ideologice, in sens traditional, se vor deplasa spre fundal si vor fi inlocuite de fanatismul sectar, etnic, sau doar personal".


Fisiere in arhiva (1):

  • Iran-Israel.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!