Holocaustul

Cuprins referat Cum descarc?

- Holocaustul-introducere (pagina 2)
- Ideologii naziste (pagina 3)
- Hitler (pagina 4-5)
- Lagare principale (pagina 6)
- Evreii (pagina 7)


Extras din referat Cum descarc?

Astazi, cand o buna parte a omenirii isi considera trecutul si modul de guvernare, trecand cu hotarare la al mod de viata, nu este de neglijat sa se explice ca un anumit lider a determinat un anume curs al istoriei.
Istoria ne prezinta adeseori prin cronici sau relatari, fapte si intamplari greu de verificat, pe care suntem nevoiti sa le preluam ca atare. Ea consemneaza numeroase cazuri de adevarate "epidemii" ale unor manifestari de boli psihice, mai mult sau mai putin grave. Ne referim cu precadere la fondatorii de religii si secte si diverse miscari si partide cu caracter extremist, dintre care cele mai triste sunt amintirile fascismului si nazismului.
Aparitia unui exponent bine marcat, de exemplu ADOLF HITLER, nu face altceva decat sa incite la iesirea din anonimat a unor semeni ai sai care isi gasesc conditii favorabile de manifestare a obsesiilor produse de societate. Asa se explica posibilitatea trimiterii in abatoarele mortii a peste 6 milioane de evrei in Europa, care a marcat intr-un fel sau altul, pe Glob, istoria omenirii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Holocaustul.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!