Primele Recunoasteri Internationale

Extras din referat Cum descarc?

Secolul XX reprezinta poate, perioada cea mai densa si accelerata, ca derulare a faptelor istorice, contradictorie si complexa, fericita dar si dramatica prin consecintele unor procese si fenomene istorice derulate in plan spiritual, politico-militar sau social.
Este secolul in care s-au inventat cele mai spectaculoase lucruri incat i-au permis omului sa "comprime" timpul si secolul in care sute de milioane de oameni au fost victimele razboaielor, revolutiilor, epurarilor etnice sau religioase si a intolerantelor ideologice.
Nu putini au fost aceia care, in jurul anului 1900, vorbeau de sfarsitul unei perioade numita Belle Epoque si traiau angoasa unui timp ce li se parea ostil. Astazi, celebrul istoric britanic Eric Hobsbawn nu are "nici o indoiala cu privire la faptul ca la sfarsitul anilor 80 si inceputul anilor 90 s-a incheiat o epoca din istoria omenirii si a inceput alta".


Fisiere in arhiva (1):

  • Primele Recunoasteri Internationale.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!