Raport practică sisteme de securitate

Extras din referat Cum descarc?

Introducere
De-a lungul istoriei omenirii, pe linga mincare si adapost, oamenii erau preocupati de securitate. Ei tindeau sa-si apere de dusmani viata, teritoriul, familia, etc. Pe parcursul anilor, toate mijloacele de securizare se modernizau odata cu omenirea. Metodele de aparare deveneau tot mai sofisticate, ajungind pina la formarea armaelor.
Figura 1.1- Armata din antichitate
In prezent, odata cu aparitia noilor tehnologii, asidurarea securitatii particulare a devenit mai simpla si comoda. Noile tehnologii asigura securitatea atit impotriva infractorilor, cit si impotriva cazurilor exceptionale cum ar fi incendiu. Astazi, datorita tehnologiilor moderne, un incendiu poate fi depistat si oprit fara implicarea umana, ceea ce nu doar protejeaza vietile umane, dar si permite salvarea bunurilor materiale datorita rapiditatii de reactionare.
Figura 1.2 -  Sistem de preintimpinare si stingere a incendiului
1 Structura si activitatea companiei GSS Securitate
2001 reprezinta anul in care grupul de companii GSS-SECURITATE are drept tinta prima pozitie pe piata nationala de profil. Am creat un brand GSS- SECURITATE in care serviciile noastre sunt accesibile, de incredere si de o inalta calitate. Cea mai buna estimare a muncii noastre se axeaza pe feedback-ul pozitiv si aprecierea din partea clientilor. Cu succes am realizat multe proiecte in domeniu. De serviciile noastre beneficiaza companii renume dintre care: "Glass Container Company" "Efes Vitanta Moldova Brewery" "Leogrand" "Shopping Moldova" Grupul de companii GSS- Securitate poseda o strategie sigura de dezvoltare. Gama larga de servicii planifica pe termen lung cooperarea avantajoasa reciproca. Nivelul ridicat al competentei si calificarile profesionale ale echipei creaza relatii strinse cu partenerii. Efectul direct cumulat al activitatilor intreprinse este adresat doar catre beneficiul clientului. Principiile de baza utilizate de strategia de securitate a companiei noastre sunt: GSS-SECURITATE - Echipa de profesionisti Activam conform unei structuri de personal perfectionat, avind in vedere experienta in domeniu acumulata de-a lungul anilor. Traditiile fundamentale ale afacerilor profesionale de securitate sunt sustinute de agentii care cu strictete actioneaza in baza legii. Indeplinim oricind cu promtitudine si exactitate serviciile solicitate de D-stra. Personalul nostru combina traditionalul cu activitatile inovatoare ale sistemului de securitate astfel incit succesul sa fie atins in orice sarcina. Invatam si ne dezvoltam pentru a deveni cea mai buna echipa.


Fisiere in arhiva (1):

  • Raport practica sisteme de securitate.pdf

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

Manualul tehnic a sistemului antiincendiu ,,DSC''
Manualul tehnic a sistemului de supraveghere a firmei ,,Dahua''
http://gss.md/ro/
http://www.exterior.md/
http://pmcm.ru/equipment/okhranno-pozharnaya-sistema-bolid/
Softul SmartPSS
Softul ZKAccess v3.1
Softul UPROG v1.20


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!