Advanced Aircraft Analysis

Referat
8/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 38 în total
Cuvinte : 5540
Mărime: 3.91MB (arhivat)
Publicat de: Cristina N.
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Advanced Aircraft Analysis (AAA) este un program cuprinzător de proiectare a aeronavelor care oferă utilizatorilor autoritate deplină asupra întregului proces preliminar de proiectare. De la dimensionarea greutății și performanței la aerodinamică și analiza stabilității și controlului, puteți monitoriza toate aspectele proiectării la fiecare pas.

Metode bazate pe fizică Metodele AAA bazate pe fizică de înaltă fidelitate, combinate cu metodele sale semi-empirice testate în timp, au îmbunătățit capacitatea inginerilor aerospațiali de a analiza mai multe modele neconvenționale de aeronave și de a rămâne în fruntea industriei noastre în continuă evoluție.

Proiectare și aplicații AAA oferă un cadru puternic pentru a sprijini procesul iterativ și ne-unic de proiectare preliminară a aeronavelor. Programul AAA permite inginerilor de proiectare preliminară să ia o configurație de aeronavă de la dimensionarea timpurie a greutății prin analiza de stabilitate și sensibilitate dinamică în buclă deschisă și în buclă închisă, în timp ce lucrează în limitele de reglementare și de cost. AAA poate fi folosit pentru a proiecta avioane de tip luptă și avioane de mare viteză. Modulul de dragare detaliat permite proiectanților să meargă până la fluxul supersonic. Modulele de stabilitate și derivate de control tratează numai fluxul subsonic (până la aproximativ Mach = 0,7) pentru majoritatea derivatelor. Majoritatea celorlalte module nu au dependență de viteză și pot fi utilizate în orice regim de viteză.

AAA este utilizat pentru proiectarea preliminară și clasa II și analiza stabilității și controlului aeronavelor noi și existente. Proiectarea de clasa II încorporează greutatea și echilibrul detaliat, aerodinamica, stabilitatea și calculele de control, inclusiv analiza asietății și calitățile de zbor utilizate împreună cu secvența preliminară de proiectare. Proiectul de clasa II contează instalarea centralei electrice, dispunerea trenului de aterizare și amplasarea componentelor pe aeronavă.

Configurări AAA se aplică majorității configurațiilor cu aripi fixe (aeronave civile, militare și de transport), precum și configurațiilor neconvenționale, cum ar fi VTOL și permite inginerilor de proiectare să evolueze rapid o configurație a aeronavei de la dimensionarea greutății prin calcule detaliate ale performanței și estimări ale costurilor. Toate reglementările aplicabile privind performanța și calitatea zborului sunt disponibile în programul AAA. Aceasta oferă proiectantului o evaluare instantanee a stării proiectului în raport cu aceste reglementări.

Unități AAA utilizează atât unități britanice, cât și unități S.I. și permite comutarea între ambele unități în cadrul aceluiași proiect. Calculatorul permite schimbarea temporară a unităților (de exemplu, introduceți puterea motorului în HP, în timp ce proiectul este în unități SI și are nevoie de kW). Sunt disponibile și unități alternative.

Metodologia programului Metodologia de proiectare pentru AAA se bazează pe proiectarea avionului, părțile I-VIII, Dinamica zborului avionului și comenzile automate de zbor, părțile I și II, de Dr. Jan Roskam, Aerodinamică și performanță a avionului, de Dr. C.T. Lan și Dr. Jan Roskam. AAA încorporează metodele, bazele de date statistice, formulele și ilustrațiile și desenele relevante din aceste referințe. Vizitați magazinul nostru de cărți pentru a cumpăra aceste resurse și alte resurse aeronautice de înaltă calitate. De când a început dezvoltarea, multe metode noi bazate pe Regulamentele Aviației Federale, Datcom, metodele de la NACA și NASA și metodele dezvoltate de inginerii DARcorporation au fost încorporate în AAA. Inginerii DARcorporation au peste 30 de ani de experiență în proiectarea aeronavelor și datele colectate din testarea tunelului eolian au fost utilizate pentru validarea și îmbunătățirea acestor metode de proiectare. Toate metodele sunt documentate în sistemul de ajutor AAA. Multe dintre aceste metode se referă la avioane moderne (utilizarea compozitelor) și configurații neconvenționale, inclusiv VTOL (modele de înclinare-rotor, modele de înclinare).

Preview document

Advanced Aircraft Analysis - Pagina 1
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 2
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 3
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 4
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 5
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 6
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 7
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 8
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 9
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 10
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 11
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 12
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 13
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 14
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 15
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 16
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 17
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 18
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 19
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 20
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 21
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 22
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 23
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 24
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 25
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 26
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 27
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 28
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 29
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 30
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 31
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 32
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 33
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 34
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 35
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 36
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 37
Advanced Aircraft Analysis - Pagina 38

Conținut arhivă zip

  • Advanced Aircraft Analysis.docx

Ai nevoie de altceva?