Advanced Aircraft Analysis

Extras din referat Cum descarc?

Advanced Aircraft Analysis (AAA) este un program cuprinzator de proiectare a aeronavelor care ofera utilizatorilor autoritate deplina asupra intregului proces preliminar de proiectare. De la dimensionarea greutatii si performantei la aerodinamica si analiza stabilitatii si controlului, puteti monitoriza toate aspectele proiectarii la fiecare pas.
Metode bazate pe fizica Metodele AAA bazate pe fizica de inalta fidelitate, combinate cu metodele sale semi-empirice testate in timp, au imbunatatit capacitatea inginerilor aerospatiali de a analiza mai multe modele neconventionale de aeronave si de a ramane in fruntea industriei noastre in continua evolutie.
Proiectare si aplicatii AAA ofera un cadru puternic pentru a sprijini procesul iterativ si ne-unic de proiectare preliminara a aeronavelor. Programul AAA permite inginerilor de proiectare preliminara sa ia o configuratie de aeronava de la dimensionarea timpurie a greutatii prin analiza de stabilitate si sensibilitate dinamica in bucla deschisa si in bucla inchisa, in timp ce lucreaza in limitele de reglementare si de cost. AAA poate fi folosit pentru a proiecta avioane de tip lupta si avioane de mare viteza. Modulul de dragare detaliat permite proiectantilor sa mearga pana la fluxul supersonic. Modulele de stabilitate si derivate de control trateaza numai fluxul subsonic (pana la aproximativ Mach = 0,7) pentru majoritatea derivatelor. Majoritatea celorlalte module nu au dependenta de viteza si pot fi utilizate in orice regim de viteza.
AAA este utilizat pentru proiectarea preliminara si clasa II si analiza stabilitatii si controlului aeronavelor noi si existente. Proiectarea de clasa II incorporeaza greutatea si echilibrul detaliat, aerodinamica, stabilitatea si calculele de control, inclusiv analiza asietatii si calitatile de zbor utilizate impreuna cu secventa preliminara de proiectare. Proiectul de clasa II conteaza instalarea centralei electrice, dispunerea trenului de aterizare si amplasarea componentelor pe aeronava.
Configurari AAA se aplica majoritatii configuratiilor cu aripi fixe (aeronave civile, militare si de transport), precum si configuratiilor neconventionale, cum ar fi VTOL si permite inginerilor de proiectare sa evolueze rapid o configuratie a aeronavei de la dimensionarea greutatii prin calcule detaliate ale performantei si estimari ale costurilor. Toate reglementarile aplicabile privind performanta si calitatea zborului sunt disponibile in programul AAA. Aceasta ofera proiectantului o evaluare instantanee a starii proiectului in raport cu aceste reglementari.
Unitati AAA utilizeaza atat unitati britanice, cat si unitati S.I. si permite comutarea intre ambele unitati in cadrul aceluiasi proiect. Calculatorul permite schimbarea temporara a unitatilor (de exemplu, introduceti puterea motorului in HP, in timp ce proiectul este in unitati SI si are nevoie de kW). Sunt disponibile si unitati alternative.
Metodologia programului Metodologia de proiectare pentru AAA se bazeaza pe proiectarea avionului, partile I-VIII, Dinamica zborului avionului si comenzile automate de zbor, partile I si II, de Dr. Jan Roskam, Aerodinamica si performanta a avionului, de Dr. C.T. Lan si Dr. Jan Roskam. AAA incorporeaza metodele, bazele de date statistice, formulele si ilustratiile si desenele relevante din aceste referinte. Vizitati magazinul nostru de carti pentru a cumpara aceste resurse si alte resurse aeronautice de inalta calitate. De cand a inceput dezvoltarea, multe metode noi bazate pe Regulamentele Aviatiei Federale, Datcom, metodele de la NACA si NASA si metodele dezvoltate de inginerii DARcorporation au fost incorporate in AAA. Inginerii DARcorporation au peste 30 de ani de experienta in proiectarea aeronavelor si datele colectate din testarea tunelului eolian au fost utilizate pentru validarea si imbunatatirea acestor metode de proiectare. Toate metodele sunt documentate in sistemul de ajutor AAA. Multe dintre aceste metode se refera la avioane moderne (utilizarea compozitelor) si configuratii neconventionale, inclusiv VTOL (modele de inclinare-rotor, modele de inclinare).


Fisiere in arhiva (1):

  • Advanced Aircraft Analysis.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!