Windows

Extras din referat Cum descarc?

Sistemul de operare windows 95 a fost creat pentru a usura munca utilizatorilor incepatori sau putini experimentati.
Lansat oficial la 24 august 1995, windows 95 este pachetul software care a exercitat cel mai mare impact in lumea calculatorului.
Oprirea calculatorului inainte de alegerea optiuni de inchidere poate cauza pierderea unor date pt aplicatiile care au fost lansate in executie.
La pornirea calulatorului este lansat automat in executie windows 95 care afiseaza suprafata de lucru denumita si desktop.
-pictograme reprezinta unitati grafice ale unor enetitati cu care lucreaza windows-ul; -butonul Start contine un meniu care este activat la actionarea acestui buton; -bara de aplicatie contine butoane ale aplicatiilor lansate in executie -zona pentru configurare (setings) -permite configurarea unor elemente cu care lucreaza sistemul.
Aplicatia My Computer Windows 95 include aplictia My computer care afera facilitati pt destionarea tuturor resurselor calculatorului.
La lansarea in executie a aplicatiei My computer pe ecran va Apare o fereastra ce contine: -pictograma unitatii de discheta[3. 5 Floppy (A)] -pictograma unitatii hard disc (C) -pictograma aplicatiei de configurare a sistemului (Control Panel). -pictograma aplicatiei de configurare a imprimantelor-Printer In afara de aceste elemente feraestra aplicatiei My computer mai contine: -meniul Sistem -bara de titlu -bara de meniu (meniurile sunt: file edit view help) -bara de butoane Meniul file-optiunile din acest meniu difera in functie de elementul selectat in fereastra.
Meniul edie-contin optiuni care permit mutarea, copierea de fisiere sau fondere prin pocedeul Cut/Copy+Paste. Meniul view-contine optiuni care permite selectatrea modulului de vizualizare a informatiilor.
Meniul help-ofera multiple facilitati de a obtine informatii la cerere privind aplicatia My computer.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Windows.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!