Tiparirea Transmiterea Prin E Mail Si Prin Fax A Unui Document Word

Extras din referat Cum descarc?

Operatia de tiparire in conditiile configuratiei prestabilite este foarte simpla si presupune tiparirea unui singur exemplar din intregul unui document la imprimanta prestabilita de Windows.
Folosind optiunile din caseta de dialog Prin putem tipari un document in mai multe exemplare si se poate indica o colationare a copiilor. Pentru a face una din aceste operatii se efectueaza pasii urmatori: clic pe File, Print sau pe butonul Print de pe bara cu instrumente standard. Pe ecan va aparea caseta de dialog Print.
In caseta Number of Copies se introduce numarul dorit de exemplare, sau se executa clic sagetile de incrementare pentru a selecta valoarea dorita Cel mai frecvent utilizatorul va tipari documentul in intregime. Se poate insa tipari si numai o parte din document, adica un singur rind, sau mai multe pagini. Pentru a tipari un fragment dintr-un document se efectueaza urmatorii pasi: se selecteaza textul iar pentru a tipari o singura pagina se executa clic pe acea pagina, se plaseaza cursorul pe pagina respectiva se executa clic pe File, Print sau pe butonul Print de pe bara de instrumente standard. Pe ecran va aparea caseta de dialog Print in sectiunea Page Range se specifica de catre utilizator ce doreste sa tipareasaca: Selection pentru a tipari textul selectat Current page pentru a tipari pagina in care se afla cursorul Pages pentru a tipari paginile specificate apoi se introduc numerele paginilor in caseta de text clic pe Ok Aplicatia Word ofera o serie de optiuni la tiparire, pe care le va putea folosi. Putem tipari numai paginile cu numerele impare, sau pe cele cu numere pare. Aceasta optiune este utila pentru a crea o iesire fata verso pe o imprimanta standard: se tiparesc paginile cu numerele impare iar dupa aceasta se tiparesc paginile cu numere pare. Se selecteaza All Pages in Range pentru a tipari toate paginile din document in ordine.
In caseta de dialog Prin Options se pot selecta si alte optiuni de tiparire. Pentru a deschide aceasta caseta de dialog, se deschide caseta de dialog Print si se executa clic pe butonul Options. Din aceasta caseta de dialog cele mai frecvent folosite optiuni sunt: draft output care genereaza tiparirea in modul draft, cu o viteza mai mare dar cu riscul de a pierde anumite elemente de grafica si de formatare.
Reverse print order care tipareste paginile in ordine inversa Background printing are ca efect tiparirea in timp ce utilizatorul poate edita in continuare documentul. Aceasta operatiune foloseste mai multa memorie si are ca rezultat o operatiune de tiparire mult mai lenta In cazul in care avem de configurat un sistem si pentru transmiterea faxurilor putem transmite un document direct catre unul sau mai multi utilizatori fara sa fim nevoiti sa scoatem un exemplar pe hirtie, pe care apoi sa-l introducem intr-un aparat fax. Aceasta facilitate economiseste asa cum era de asteptat timp si hirtie. Pentru a transmite un fax este necesara parcurgerea ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Tiparirea Transmiterea Prin E Mail Si Prin Fax A Unui Document Word
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!