Tenologii Web

Extras din referat Cum descarc?

Ce este un fisier HTML? In primul rand HTML reprezinta prescurtarea de la Hyper Text Markup Language (denumirea oficiala a standardului). Un fisier HTML este un fiser text cu extensia ".htm" sau ".html" continand pe langa text pur si instructiuni standard de machetare (web design). Efectul machetarii este vizibil in browserele de Internet (Internet Exlorer, Netscape Navigator, Opera, etc ). Practic marcajele de tip HTML din cadrul documentului spun browser-ului cum sa afiseze continutul util al fisierului. Despre HTML vei putea afla mai multe lucruri in cadrul prezentarii pe etape din sectiunea HTML a site-ului, sau, la un nivel superior, din cartea electronica "HTML, CSS, XML - Profesional", pe care Afaceri-Online o pune la dispozitie. 
Ce este un fisier CSS? In primul rand CSS reprezinta prescurtarea de la Cascading Style Sheets (denumirea oficiala a standardului). Un fiser CSS este un fisier text cu extensia ".css" definind stiluri pentru paginile HTML. Stilurile indica intr-un mod mult mai riguros decat atributele HTML cum sa afiseze browserul elementele componente ale unui document HTML (text, grafica, formulare, etc ), oferind posibilitati mult superioare standardului HTML. Fisierele CSS permit stilizarea in bloc a documentelor HTML cu un efort semnificativ mai mic decat in cazul stilizarii elementelor de pagina in cadrul fiecarui document HTML in parte, prin intermediul atributelor tagurilor. Despre CSS vei putea afla mai multe lucruri in cadrul prezentarii pe etape din sectiunea CSS a site-ului, sau, la un nivel superior, din cartea electronica "HTML, CSS, XML - Profesional", pe care Afaceri-Online o pune la dipozitie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tenologii Web.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!