Sistemul De Operare Windows 98

Extras din referat Cum descarc?

Pentru multi utilizatori primul contact cu Windows 98 va fi prilejuit de instalarea sistemului de operare pe propiile calculatoare. Pentru simplificarea operatiuni de instalare, programul Setup pentru Windows 98 a fost refacut in intregim, astfel incat sa ofere o mai mare flexibilitate si un grad mai inalt de personalizare decat Windows 95. Incepatori si utilizatorii de nivel mediu nu vor mai fi confruntati cu o multime de intrebari pentru configurare, la care s-ar putea sa nu stie sa raspunda, iar utilizatori avansat i nu-si vor mai vedea rabdarea pusa la incercare.
Pe parcursul procesului de instalare, Windows 98 detecteaza configuratia componentelor si dispozitivelor hardware din calculator si foloseste aceste informtii pentru a instala driverele si a inregistra datele corespunzatoare in Registry. Windows 98 furnizeaza mecanisme de detectare si configurare a componentelor hard, precum si asistenta la detectarea pentru numeroase tipuri de dispozitive.
Utilizarea mai multor monitoare; Posibilitatea utilizarii noii generatii decomponente hardware; Clientul WaveTop; Caracteristici video superioare; TV viewer; Universal serial bus.
2. Mai multa putere: Interfata integrata pentru Internet; Windows Scripting Host; Imbunatatiri ale parametrilor de afisare; Imbunatatiri in programul Setup; Internet Connection Wizard; Suport incorporat pentru Microsoft Intellimouse; Imbunatatiri in Dial-up Networking; Instrumentul Disck Defragmenter; Maintenance Up Wizard; OnNow pentru controlul alimentarii; Compatibilitate cu Infrared Data Association 3. 0; Online Service Folder; Compatibilitate cu Poin-to-Point Tunneling Protocol; Functionare ca server; Imbunatatiri PCMCIA; - Suport pentru placile de conectare PC Card32; - Suport pentru placile de conectare care functioneaza la 3, 3 volti; - Suport pentru placile multifunctionale.
ActiveMovie; Compatibilitate cu procesoarele Intel MMX; Distributed Component Object Model; Servici client pentru NetWare Directory Services; Data Link Control pe 32 de biti; Verificarea Semnaturii digitale pentru drivere; Utilitare pentru verificarea semnaturilor.
3. Fiabilitate si posibilitate de administrare superioare: Windows Update; Utilitarul System File Checker; Utilitarul Microsoft System Information; Noul utilitr Dr. Watson; Noul utilitar pentru copii de siguranta; Scanarea automata a discului dupa o inchidere incorecta a sistemului; Facilitati pentru anul 2000; Compatibilitate DirectX 5. 0. 4. Integrare Microsoft Internet Explorer 4. 0: Imbunatatirea functiei de navigare prin Internet; -Instrumente avansate de cautare; -Compatibilitate cu majoritatea standardelor din Internet; -Imbunatatirea performantelor cu DHTML.
Setul de instrumente pentru comunicrea in Internet; -Microsoft Outlook; -Microsoft NetMeeting; -Microsoft NetShow; -Microsoft FrontPad; -Microsoft ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Sistemul De Operare Windows 98
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!