Sistemul De Operare Windows 98

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Pentru multi utilizatori primul contact cu Windows 98 va fi prilejuit de instalarea sistemului de operare pe propiile calculatoare. Pentru simplificarea operatiuni de instalare, programul Setup pentru Windows 98 a fost refacut in intregim, astfel incat sa ofere o mai mare flexibilitate si un grad mai inalt de personalizare decat Windows 95. Incepatori si utilizatorii de nivel mediu nu vor mai fi confruntati cu o multime de intrebari pentru configurare, la care s-ar putea sa nu stie sa raspunda, iar utilizatori avansat i nu-si vor mai vedea rabdarea pusa la incercare.

Pe parcursul procesului de instalare, Windows 98 detecteaza configuratia componentelor si dispozitivelor hardware din calculator si foloseste aceste informtii pentru a instala driverele si a inregistra datele corespunzatoare in Registry. Windows 98 furnizeaza mecanisme de detectare si configurare a componentelor hard, precum si asistenta la detectarea pentru numeroase tipuri de dispozitive.

Utilizarea mai multor monitoare; Posibilitatea utilizarii noii generatii decomponente hardware; Clientul WaveTop; Caracteristici video superioare; TV viewer; Universal serial bus.

2. Mai multa putere: Interfata integrata pentru Internet; Windows Scripting Host; Imbunatatiri ale parametrilor de afisare; Imbunatatiri in programul Setup; Internet Connection Wizard; Suport incorporat pentru Microsoft Intellimouse; Imbunatatiri in Dial-up Networking; Instrumentul Disck Defragmenter; Maintenance Up Wizard; OnNow pentru controlul alimentarii; Compatibilitate cu Infrared Data Association 3. 0; Online Service Folder; Compatibilitate cu Poin-to-Point Tunneling Protocol; Functionare ca server; Imbunatatiri PCMCIA; - Suport pentru placile de conectare PC Card32; - Suport pentru placile de conectare care functioneaza la 3, 3 volti; - Suport pentru placile multifunctionale.

ActiveMovie; Compatibilitate cu procesoarele Intel MMX; Distributed Component Object Model; Servici client pentru NetWare Directory Services; Data Link Control pe 32 de biti; Verificarea Semnaturii digitale pentru drivere; Utilitare pentru verificarea semnaturilor.

3. Fiabilitate si posibilitate de administrare superioare: Windows Update; Utilitarul System File Checker; Utilitarul Microsoft System Information; Noul utilitr Dr. Watson; Noul utilitar pentru copii de siguranta; Scanarea automata a discului dupa o inchidere incorecta a sistemului; Facilitati pentru anul 2000; Compatibilitate DirectX 5. 0. 4. Integrare Microsoft Internet Explorer 4. 0: Imbunatatirea functiei de navigare prin Internet; -Instrumente avansate de cautare; -Compatibilitate cu majoritatea standardelor din Internet; -Imbunatatirea performantelor cu DHTML.

Setul de instrumente pentru comunicrea in Internet; -Microsoft Outlook; -Microsoft NetMeeting; -Microsoft NetShow; -Microsoft FrontPad; -Microsoft ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Sistemul De Operare Windows 98
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
2 903 cuvinte
Nr caractere:
17 552 caractere
Marime:
16.33KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Predat:
la gimnaziu
Sus!