Sisteme de Operare

Extras din referat Cum descarc?

Sistemele de operare  au evoluat foarte mult de-a lungul timpului in ultimii zece ani,de la un ecran negru in care totul se facea cu ajutorul tastaturii ,la sistemele performante care permit rularea mai multor programe deodata,ascultare de muzica,jocuri,vizionare filme si altele totul cu ajutorul sagetii mouse-ului.
Ultimul sistem de operare ,a fost lansat in anul 2001 si care contine 2 versiuni,home pentru utilizatorii casnici si profesional ,acesta fiind mai complex.Cel din urma se gaseste tradus si in limba romana,fiind printre cele     cateva tari care beneficiem de acest lucru.
Acest sistem de operare se dovedeste a fi de 30 de ori mai stabil decat unul din predecesorii sai,Windows 98.
Sistemele de operare precedente ca windows 95,Windows 98 si Windows Millennium s-au bazat toate pe primul sistem de operare MS-DOS.
Odata cu lansarea noii versiuni a sistemului de operare Bill Gates afirma "era MS-DOS a luat sfarsit",acest nou sistem de operare nemaibazandu-se pe vechiul MS-DOS.
Acest sistem de operare este mai putin predispus la caderi comparativ cu unul din alti predecesori ai sai Windows Millennium.,care nu este altceva decat o versiune imbunatatita Windows-ului 98           
Windows Xp pastreaza si unele caracteristici de la versiunile anterioare dar dupa cum s-a dovedit,acesta este mult mai rapid fata de celelalte.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme de Operare.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!