Sisteme de Operare

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Sistemele de operare au evoluat foarte mult de-a lungul timpului in ultimii zece ani,de la un ecran negru in care totul se facea cu ajutorul tastaturii ,la sistemele performante care permit rularea mai multor programe deodata,ascultare de muzica,jocuri,vizionare filme si altele totul cu ajutorul sagetii mouse-ului.

Ultimul sistem de operare ,a fost lansat in anul 2001 si care contine 2 versiuni,home pentru utilizatorii casnici si profesional ,acesta fiind mai complex.Cel din urma se gaseste tradus si in limba romana,fiind printre cele cateva tari care beneficiem de acest lucru.

Acest sistem de operare se dovedeste a fi de 30 de ori mai stabil decat unul din predecesorii sai,Windows 98.

Sistemele de operare precedente ca windows 95,Windows 98 si Windows Millennium s-au bazat toate pe primul sistem de operare MS-DOS.

Odata cu lansarea noii versiuni a sistemului de operare Bill Gates afirma "era MS-DOS a luat sfarsit",acest nou sistem de operare nemaibazandu-se pe vechiul MS-DOS.

Acest sistem de operare este mai putin predispus la caderi comparativ cu unul din alti predecesori ai sai Windows Millennium.,care nu este altceva decat o versiune imbunatatita Windows-ului 98

Windows Xp pastreaza si unele caracteristici de la versiunile anterioare dar dupa cum s-a dovedit,acesta este mult mai rapid fata de celelalte.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Sisteme de Operare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
528 cuvinte
Nr caractere:
2 785 caractere
Marime:
9.89KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Tag-uri:
sisteme de operare, computere, programare
Predat:
la liceu
Profil:
Real
Specializare:
Matematică–informatică
Profesorului:
Meret Gabriel
Sus!