SGBD-uri relaționale Oracle paradox

Extras din referat Cum descarc?

S. G. B. D. disponibil la momentul actual. Pe langa faptul ca poseda avantajele unui mediu de tip relational ORACLE este gandit ca un sistem exhaustiv pentru rezolvarea problemelor de utilizare sau programare. Limbajul intern folosit este SQL Plus si este permisa conectarea cu alte limbaje externe evoluate (orientate catre C) . Putem mentiona: limitari de lucru greu sau imposibil de atins (maxim 65535 caractere intr-un camp, numar nelimitat de campuri, de inregistrari) ; portabilitatea aplicatiilor, dar mai ales posibilitatea conectarii la calculatoare puternice. II. 3. 2. 2. PARADOX Reprezinta un S. G. B. D. cu adevarat profesional. El indeplineste toate cerintele unui produs cu adevarat modern si performant si anume: interactivitate foarte buna; viteza de lucru mare; servicii si auxiliare; limbaj de programare evoluat (PAL Paradox Application Language) , dotat cu compilator. ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Sgbd Uri Relationale Oracle Paradox
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!