Selectia Fisierelor Si A Dosarelor Aplicatii

Extras din referat Cum descarc?

Selectia unui singur fisier sau dosar este o operatie usoara. Este suficient sa executati clic pe acesta, sau sa utilizati tastele cu sageti directionale indreptate in sus si in jos de pe tastatura. Fisierul sau dosarul selectat este pus in evidenta.
De asemenea, puteti selecta mai multe fisiere si dosare. Acest lucru este extrem de util atunci cand doriti sa copiati, sa mutati sau sa stergeti mai multe fisiere sau dosare o data.
Pentru a selecta mai multe grupuri de fisiere: cu tasta Ctrl tinuta apasata, pe primul fisier din al doilea bloc; daca e nevoie, pentru a selecta si un al treilea bloc repetati pasii 2 si 3, si tot asa.
Sau: trageti, cu ajutorul mouse-ului, o caseta in jurul primului grup de fisiere si apoi, cu tasta Ctrl tinuta apasata, trageti, cu cu ajutorul mouse-ului o caseta in jurul urmatorului grup de fisiere.
Pentru a selecta toate fisierele si dosarele din panoul din dreapta: Aplicatii 1. Realizati in Windows Explorer: Cerinte: Redenumiti dosarul Horoscop in Zodiac; Redenumiti fisierul Plop. txt in Salcie. txt; Mutati fisierul Bivol. txt in dosarul European; Copiati fisieeul Taur. txt in dosarul Chinezesc; Stergeti fisierul Salcie. txt; Recuperati fisierul Salcie. txt din Recycle Bin; Copiati fisierul Salcie. txt pe discheta; Copiati fisierul Salcie. txt de pe discheta in dosarul Chinezesc; Copiati fisierul Salcie. txt de pe discheta in dosarul European.
2. Realizati in Windows Explorer: Cerinte: Redenumiti dosarul Filme in HBO; Mutati fisierul Celeste. txt in dosarul Comedii; Copiati fisierul Arma mortala. txt in dosarul Telenovele; Stergeti fisierele Dracula. txt, Mincinosul mincinosilor. txt si OZN. txt; Recuperati fisierle Dracula. txt, Mincinosul mincinosilor. txt si OZN. txt din Recycle Bin; Copiati pe discheta fisierele Dracula. txt, Mincinosul mincinosilor. txt si OZN. txt; Copiati de pe discheta fisierul Dracula. txt in dosarele Comedii, Politiste si Documentare.
3. Realizati in Windows Explorer: Cerinte: Redenumiti dosarul Masini in Auto; Mutati fisierul Combina. txt in dosarul De lux; Copiati fisierul Bentley. txt in dosarul Agricole; Stergeti fisierul Lamborghini. txt; Recuperati fisierul Lamborghini. txt din Recycle Bin; Copiati pe discheta fisierele Combina. txt si Bentley. txt; Copiati de pe discheta fisierul Combina. txt in dosarul Agricole.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Selectia Fisierelor Si A Dosarelor Aplicatii
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!