Realizarea Linkurilor In Javascript

Extras din referat Cum descarc?

Linkurile sunte cele care pun in miscare sistemul World Wide Web. Ele sunt elementele esentiale ale oricarui document Web, permitandu-va sa sariti la alta pagina Web printr-o simpla apasare de buton. Locatia documentului este lipsita de importantal; es s poate gasi pe acelasi server Web, sau la mii de kilometri departare. Tot ceea ce conteaza este ca adresa URL sa fie valida. Echivalentul JavaScript al unei legaturi hipertext este obiectul Link, definit prin sintaxa: Obiectul Link are aceleasi proprietati care sunt aceleasi cu parametrii pentru obiectul Location. Dintre ele fac parte: hash, host, hostname, href, pathname, port, protocol si search. Tabelul urmator descrie in detaliu metodele si proprietatile acestui obiect.
Obiectele Link nu au o proprietate name, astfel ca nu se poate face referire la un anumit obiect Link prin sine insusi. Singura modalitate in care va puteti referi la un anumit obiect Link in codul JavaScript este prin intemediul tabloului document. links, care este o colectie a tuturor legaturilor din documnetul curent. Ordinea din tablou se bazeaza pe ordinea in care sunt localizate legaturile in fisierul sursa. Folosind javascript: ca element al legaturii href, se poate executa o expresie JavaScript in locul unei actiuni tipice de legatura, cum ar fi saltul la alta pagina Web sau expedierea unui mesaj e-mail. De exemplu pentru a evalua tipul browserului folosit se poate proceda astfel: ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Realizarea Linkurilor In Javascript
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!