Procesorul De Texte Word

Extras din referat Cum descarc?

Procesorul de texte WORD este un program foarte puternic pentru prelucrarea textelor, care tinde sa devina un procesor de publicatii asigurand pe langa operatiile clasice de prelucrare a textelor si organizarea lor sub forma de tiparitura: brosuri, ziar, carte.
formatarea documentului la nivel de caracter si paragraf si administrarea unor stiluri de formatare predefinite sau definite de utilizator; formatarea documentului la nivel de pagina (stabilirea marginilor si a modului de aranjare a textului in pagina, numerotarea paginilor, crearea antetelor si a subsolurilor de pagina, crearea notelor de subsol si de sfarsit; inscrierea tabelelor in document si administrarea lor (creare, modificare, formatare); crearea unor liste marcate sau numerotate; aranjarea textului in coloane; inserarea obiectelor in document (imagini, sunete, ecuatii, diagrame); administrarea corespondentei (scrisori si etichete postale). Meniurile procesorului de texte sunt: File contine optiuni pentru lucrul cu fisiere document pe care le creeaza si le actualizeaza WORD. Ele pot fi documente (. doc) sau sabloane de documente (. dot) Meniul File contine in general urmatoarele optiuni: Edit contine optiuni pentru operatii de editare (de modificare a documentelor). Meniul Edit contine urmatoarele optiuni: View contine optiuni pentru a stabili modul de afisare in fereastra aplicatiei.
Insert contine optiuni pentru inserarea in documentul activ, in pozitia cursorului, a diferitelor entitati.
Format contine optiuni pentru formatarea textelor si a obiectelor inserate in texte.
Tools contine optiuni pentru intretinerea documentului.
Table contine optiuni pentru administrarea tabelelor inserate intr-un document.
Windows contine optiuni pentru organizarea ferestrelor document ale aplicatiei.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Procesorul De Texte Word - Varianta 2
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!