Power Point Grafice Diagrame

Extras din referat Cum descarc?

Uneori aveti nevoie de imagini mai complicate, pe care vi Ie puteti desena foarte usor singuri cu ajutorul barei de instrumente Drawing (Desenare). Ea va aparea in partea de jos a ferestrei sub forma: Daca bara nu este prezenta o puteti activa cu ajutorul meniului View (Vizualizare) Toolbars (Bara de instrumente) Drawing (Desenare). Din optiunea AutoShapes (Forme Automate) puteti alege diferite forme. Selectia se face printr-un clic pe forma dorita si apoi in document trageti cu mouse-ul cat de mult doriti, pentru a avea dimensiunea dorita.
realizati, rotirea obiectului. Dupa crearea obiectelor, Ie puteti pozitiona in orice parte a diapozitivului doriti, prin selectarea si mutarea acestora cu ajutorul mouse-ului, sau puteti alege din meniul derulant aparut dupa ce ati dat clic dreapta pe obiect optiunea Format AutoShape (Formatare Forma automata). Pe ecran va aparea fereastra Format AutoShape (Formatare Forma automata). in care selectati meniul Position (Pozitie). In aceasta fereastra alegeti din meniurile derulante optiunile dorite.
In primul rand va trebui sa selectati desenul dorit. Selectarea desenului se lace printr-un clic stanga pe desen. Desenul va aparea intr-un patrat incadrat de 8 puncte.
Acum, puteti modifica dimensiunea obiectului, plasand cursorul mouse-ului deasupra unuia din cele 8 puncte.
Cursorul va avea diferite forme in functie de punctul deasupra caruia iI plasati.
Cursorul plasat deasupra punctelor din mijloc in partea de sus sau jos a obiectului va arata: Cursorul plasat in celelalte puncte va fi de forma: sau.
Uneori cand realizati desene complicate folositi diferite forme. Daca vreti sa mutati desenul in alta parte a documentului va fi foarte greu sa mutati fiecare forma a lui. De aceea Word ofera posibilitatea gruparii formelor si realizarea unui singur object, cu ajutorul functiei Draw (Desenare) Group (Grupare). Daca as dori sa mut acest desen ar trebui sa selectez fiecare object si sa iI mut. Dar este mult mai usor sa Ie grupez intr-un singur object si apoi sa il mut pe acesta. Pentru a selecta simultan toate obiectele va trebui tinuta apasata tasta Shift, in timp ce cu un clic stanga al mouse-ului selectati toate obiectele.
Obiectele selectate vor arata: Observatie: Fiecare obiect este incadrat de 8 puncte.
Dupa ce ati selectat toate obiectele alegeti din meniul Draw (Desenare) optiunea Group (Grupare), sau dati un clic dreapta pe obiectele pe care doriti sa Ie grupati si din meniul derulant aparut selectati optiunea Group (Grupare). Pentru a putea alege optiunea Group (Grupare) va trebui sa selectati cel putin doua obiecte.
Dupa realizarea gruparii desenul va arata ca un singur obiect si va fi incadrat totul de 8 puncte (atunci cand iI selectati). Acum puteti muta foarte usor desenul In orice parte a documentului doriti.
Se observa ca se muta ambele obiecte, noua pozitie fiind prezentata punctat. Daca uneori vreti ca acest desen sa nu mai fie grupat, puteti ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Power Point Grafice Diagrame - Varianta 2
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!