Power Point crearea prezentărilor

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Normal - este tipul de vizualizare cel mai des folosit, ce va permite vizualizarea diapozitivelor cat si a tuturor datelor cuprinse in acest diapozitiv, este foarte utila pentru crearea unei imagini de ansamblu asupra prezentarii.

Outline View - prezinta textul si comentariile referitoare la un diapozitiv, iar in partea dreapta sus este prezentat diapozitivul selectat, este foarte buna pentru editarea textului si a comentariilor.

Slide View - este o vizualizare ce prezinta un diapozitiv, fiind foarte utila atunci cand lucrati cu imagini grafice.

Slide Sorter View (Sortare diapozitive) - prezinta fiecare diapozitiv sub forma unei mici imagini grafice fiind foarte utila pentru realizarea operatiilor de copiere, mutare a unor diapozitive.

Slide Show (Expunere diapozitive) - se poate vizualiza intreaga prezentare creata. Pentru a porni o prezentare puteti apasa tasta F5 existenta pe tastatura.

In aceasta fereastra puteti alege diferite formate pentru diapozitivele pe care Ie introduceti, ca de exemplu puteti introduce diapozitive cu format de tip titlu, de tip grafic si text, de tip tabel si altele.

Alegerea diapozitivului dorit Atunci cand doriti sa va pozitionati pe un diapozitiv, in partea stanga a ferestrei, selectati diapozitivul dorit, in modul de vizualizare Normal View. Pe ecran, va aparea, in partea dreapta, continutul diapozitivului selectat.

Schimbarea fundalului unui diapozitiv sau a tuturor diapozitivelor unei prezentari Pentru a schimba fundalul unui diapozitiv, sau a tuturor diapozitivelor existente intr-o prezentare apelati din meniul Format optiunea Background (Fundal). Aceasta functie va deschide fereastra Background (Fundal) in care va puteti alege culoarea dorita, sau va puteti crea propria dumneavoastra culoare prin alegerea optiunii More Colors (Mai multe culori). Apoi, pentru a schimba fundalul diapozitivului curent apasati butonul Apply (Se aplica). Pentru a aplica acest fundal tuturor diapozitivelor din prezentare apasati butonul Apply to All (Se aplica pentru toate). Functia Background (Fundal) o puteti apela si din meniul aparut dupa ce ati dat clic dreapta pe diapozitivul caruia doriti sa ii modificati fundalul.

2. 3. UtiIizarea formatelor implicite Alegerea unui format implicit Aceasta functie o puteti apela si din meniul aparut dupa ce ati dat clic dreapta pe unul dintre diapozitivele existente in prezentare.

Pe ecran va aparea fereastra Apply Design Template (Forma diapozitiv) din care va alegeti formatul dorit.

In partea dreapta a acestei fereastre puteti vizualiza formatul ales. Pentru a schimba formatul unei prezentari va trebui sa apelati din nou functia Apply Design Template (Forma diapozitiv) si apoi sa alegeti un nou format din fereastra aparuta.

2. 4 Master Slide Un diapozitiv special oferit de Microsoft PowerPoint este Master Slide (Coordonator de diapozitiv). Cu ajutorul acestui diapozitiv puteti controla diferite proprietati ale prezentarii ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Power Point Crearea Prezentarilor
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 094 cuvinte
Nr caractere:
6 639 caractere
Marime:
117.30KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Tag-uri:
power point, prezentari
Predat:
la liceu
Sus!