Planificarea Unui Site

Extras din referat Cum descarc?

(Hypertext Markup Language). Acum, crearea paginilor de Web a devenit o munca obisnuita, la fel ca lucrul cu programele Word sau Excel, etc.
Ori ce firma, organizatie, persoana juridica sau persoana fizica poate utiliza programul FrontPage ca sa creeze si sa intretina o prezenta cu aspect profesional si actuala in World Wide Web (sau intr-un intranet). 02. - Notiuni folosite in siturile Web In terminologia programului FrontPage, un web este un sit de Web pe care il creati local in calculatorul dvs.
El nu devine un sit de Web complet decat in momentul in care este plasat intr-un server de Web si devine accesibil pentru a fi vizitat de alte persoane. Deci cand veti citi cuvantul web (cu w mic) veti stii ca ma refer la situl pe care il creati in calculatorul dvs., iar prin Web (cu W mare) veti intelege tot ce este legat de World Wide Web (componenta grafica a Internet-ului). Un web este o colectie de pagini separate care contin ilustratii, text si alte elemente. Paginile sunt, de regula, legate intre ele prin hiperlegaturi (hiperlinkuri), de multe ori fiind legate si de alte situri din Web.
03. - Crearea unui Web La fel ca orice lucrare, crearea unui web cu FrontPage poate fi simpla sau poate fi extrem de complicata. Indiferent de abordare, puteti fi sigur ca folosirea programului FontPage pentru o astfel de lucrare este mult mai simpla decat crearea paginilor de Web folosind instrumentele traditionale pentru HTML.
FontPage creeaza etichete HTML in fundal; tot ce trebuie sa faceti dvs.
este sa luati decizii cu privire la modul in care vreti sa arate fiecare articol si rolul pe care il va indeplini in web-ul pe care il creati.
Consideratii legate de structura web-ului: Daca aveti foarte multe informatii pe care vreti sa le furnizati celor care va viziteaza web-ul, trebuie sa le impartiti in pagini asociate. Printr-o atenta planificare a structurili web-ului, puteti sa determinati modul in care un vizitator va intra in contact cu situl dvs., precum si informatiile pe care le prezentati. Daca vreti si introduceti desene, ilustratii si alte imagini, ganditi-va la timpul necesar pentru incarcarea lor de catre browser-ul vizitatortului si afisarea lor pe ecranul calculatorului acestuia.
(Puteti si vedeti care este timpul estimat pentru incarcarea unei pagini prin afisarea paginii pe bara de stare). Obiectivul dvs.
trebuie sa fie sa le dati vizitatorilor toate informatiile fara sa-I incarcati cu foarte mult text de citit sau prin crearea unei pagini care se incarca atat de incet, incat vizitatorii sa renunte si sa treaca la alte pagini.
Paginile mai mici se incarca mai rapid, asa ca este bine sa limitati marimea paginilor care contin ilustratii, fisiere de sunet si alte elemente care au nevoie de multa memorie.
04. - Stabilirea informatiilor necesare Stabilirea elementelor pe care vreti sa le includeti ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Planificarea Unui Site
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!