Parametrii Imprimantei

Extras din referat Cum descarc?

Cei mai importanti parametri ai imprimantelor, indiferent de tipul lor constructiv sunt in numar de 2: 1. DPI-ul reprezinta calitatea tipariturii. Cu cat DPI-ul este mai mare cu atat calitatea atat a textului cat si a pozelor este mai bun.
2. Paginile pe minut (ppm) reprezinta viteza de imprimare. Cu cat viteza este mai mare, cu atat avem certitudinea ca imprimanta este mai de calitate deoarece vitezele mai mari inseamna mecanica mai performanta.
3. Tipul hartiei folosite. Pe piata gasim o multitudine de medii de tiparire, hartie normala, hartie pentru imprimantele cu jet de cerneala (ex. LC-301), hartie de inalta rezolutie pt. realizarea fotografiilor, etc.
4. Grosimea hartiei folosite. De la 64 la 105 g/m2 sau hartie speciala de 270 g/m2 precum si multe altele in functie de imprimanta.
5. Marimea hartiei folosite: A4, B5, A5, Letter, Legal, 4 x 6, 5 x 7 precum si marimi alese de utilizator.
8. Temperatura si umiditatea de functionare. Este bine sa o respectam pentru buna functionare a imprimantei si realizarea unui document de calitate.
9. Nivelul de zgomot 10. Dimensiunile imprimantei 11. Greutatea 12. Limbajul de tiparire (in cazul imprimantelor laser). 13. Memoria imprimantei, etc.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Parametrii Imprimantei
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!