Opțiunea de internet în aplicația Autocad

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Prin facilitatile oferite de AutoCAD orice utilizator are la indemana mijloacele necesare pentru a folosi reteaua Internet ca un mijloc de comunicare si colaborare cu alti utilizatori.

Este un fapt normal ca acum, in era Internet-ului, cel mai utilizat program de proiectare asistata de calculator, AutoCAD, sa ofere utilizatorilor un pachet de facilitati ce fac posibila utilizarea Internet-ului ca o unealta de afaceri in domeniul proiectarii asistate.

Deoarece multi dintre utilizatorii din Romania (si ne referim in primul rand la cei ce utilizeaza programul AutoCAD R14, fara licenta) nu cunosc excelentele facilitati ale AutoCAD pentru Internet, acest articol va incerca sa prezinte succint care sunt aceste facilitati, convinsi fiind de utilitatea acestora.

Pentru a prezenta posibilitatile pe care le are un utilizator de AutoCAD pentru lucrul cu Internet, trebuie sa facem precizarea ca prezentarea se refera la AutoCAD Release 14. Probabil multi dintre utilizatori cunosc ca pentru AutoCAD Release 13 este disponibila de la Autodesk o aplicatie pentru facilitati Internet ce se numea "AutoCAD Internet Publishing Kit". Odata cu versiunea 14, aceste facilitati au fost incluse in AutoCAD, R14 venind "echipat" complet pentru Internet. Trebuie sa facem insa precizarea ca pentru a avea acces la aceste facilitati este absolut necesar ca AutoCAD sa fie instalat cu optiunea "Full" sau la o instalare ulterioara sa fie adaugate fisierele necesare ce se afla pe CD-ul AutoCAD.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Optiunea de Internet in Aplicatia Autocad.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 344 cuvinte
Nr caractere:
6 971 caractere
Marime:
11.92KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
TIC (Tehnologia Informației și Comunicării)
Tag-uri:
autocad, utilizatori, proiectare, aplicatii
Predat:
Grup Scolar Industrial “1MAI” Ploiesti
Clasa:
a 12-a
Profil:
Real
Specializare:
Matematică–informatică
Profesorului:
prof. dr. ing. Nitu Georgeta
Sus!