Optiunea de Internet in Aplicatia Autocad

Extras din referat Cum descarc?

Prin facilitatile oferite de AutoCAD orice utilizator are la indemana mijloacele necesare pentru a folosi reteaua Internet ca un mijloc de comunicare si colaborare cu alti utilizatori. 
Este un fapt normal ca acum, in era Internet-ului, cel mai utilizat program de proiectare asistata de calculator, AutoCAD, sa ofere utilizatorilor un pachet de facilitati ce fac posibila utilizarea Internet-ului ca o unealta de afaceri in domeniul proiectarii asistate. 
Deoarece multi dintre utilizatorii din Romania (si ne referim in primul rand la cei ce utilizeaza programul AutoCAD R14, fara licenta) nu cunosc excelentele facilitati ale AutoCAD pentru Internet, acest articol va incerca sa prezinte succint care sunt aceste facilitati, convinsi fiind de utilitatea acestora. 
Pentru a prezenta posibilitatile pe care le are un utilizator de AutoCAD pentru lucrul cu Internet, trebuie sa facem precizarea ca prezentarea se refera la AutoCAD Release 14. Probabil multi dintre utilizatori cunosc ca pentru AutoCAD Release 13 este disponibila de la Autodesk o aplicatie pentru facilitati Internet ce se numea "AutoCAD Internet Publishing Kit". Odata cu versiunea 14, aceste facilitati au fost incluse in AutoCAD, R14 venind "echipat" complet pentru Internet. Trebuie sa facem insa precizarea ca pentru a avea acces la aceste facilitati este absolut necesar ca AutoCAD sa fie instalat cu optiunea "Full" sau la o instalare ulterioara sa fie adaugate fisierele necesare ce se afla pe CD-ul AutoCAD.


Fisiere in arhiva (1):

  • Optiunea de Internet in Aplicatia Autocad.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!