Previzualizare referat:

Extras din referat:

Laboratoarele Inami din Japonia au dezvoltat un monitor care creeaza chiar senzatia de briza atunci cand utilizatorul "alearga" intr-o lume virtuala.

Monitoarele viitorului vor fi mai late si mai subtiri, iar tot mai multe vor primi comenzi direct prin atingerea ecranului, conform site-ului Statesman.com. Unele vor avea forme si marimi neobisnuite.

Este vorba despre ecrane flexibile ce pot fi rulate pentru a ocupa mai putin spatiu sau de ecrane curbate, ce le ofera un camp mai bun de vizualizare jucatorilor impatimiti. Altele vor beneficia de ecrane reflexive care se incarca de la soare sau de la lumina becului, pentru a consuma mai putina energie.

Exista chiar un proiect de monitor, dezvoltat de laboratoarele Inami din Japonia, care are mici fante incorporate ce sunt capabile sa creeze o briza atunci cand, de exemplu, utilizatorul ,,alearga" intr-o lume virtuala gazduita de un joc video.

,,Aceste inovatii sunt determinate de modul in care oamenii folosesc computerele si televizoarele, o piata de peste 100 de miliarde de dolari la nivel mondial", crede Kurt Scherf, de la compania de cercetare din Dallas, Parks Associates.

Vom consuma cafeaua pe monitor

Corporatia Microsoft, cel mai mare producator de software la nivel mondial, lucreaza la un proiect interesant - Microsoft Surface.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Monitoare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
616 cuvinte
Nr caractere:
3 391 caractere
Marime:
9.01KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
TIC (Tehnologia Informației și Comunicării)
Tag-uri:
computer, display, tehnologie
Predat:
la liceu
Profesorului:
Jipa Dragos
Sus!