Microsoft Windows 2000 Professional

Extras din referat Cum descarc?

Pachetul de baza cu sistemul de operare Microsoft Windows 2000 Professional.
pag. 2 Pachetul cu update de la Windows 95/98 si Windows NT, Workstation 3. 5. 1/4. 0 la Windows 2000 Professional.
pag. 3 Windows 2000 Professional.
pag. 6 Construit pentru utilizatorii mobili. pag. 9 Usor de folosit si intretinut. pag. 11 Pregatit pentru internet.
pag. 14 Avantaje si caracteristici. pag. 15 Fiabilitate. pag. 16 Usor de administrat. pag. 16 Cel mai bun suport pentru noile dispozitive.
pag. 17 Business prin internet.
pag. 18 Pachetul de baza cu sistemul de operare Microsoft Windows 2000 Professional Pachetul cu update de la Windows 95/98 si Windows NT, Workstation 3. 5. 1/4. 0 la Windows 2000 Professional Screen shot: Incarcare a Microsoft Windows 2000 Professional Pachetul cu Microsoft Windows 2000 Service Pack 2 Construit pe tehnologia Windows NT si pe interfata cu utilizatorul familiara, usor de folosit, a sistemului de operare Windows 98, Windows 2000 Professional ii ajuta pe oamenii de afaceri sa fie mai productivi. Capabilitatile Web integrate si suportul larg pentru calculatoarele mobile si dispozitivele hardware fac din Windows 2000 calea cea mai usoara pentru conectarea la Internet oriunde si oricand. Iar fiabilitatea sa solida si manevrabilitatea imbunatatita simplifica gestionarea desktopului pentru profesionistii TI. Ca si sistem de operare desktop si mobil pentru afaceri Internet, Windows 2000 Professional va permite: Sa lucrati oriunde, oricand cu suport pentru periferice si caracteristici noi care extind capabilitatile notebook-ului Sa lucrati in acelasi mod ca si cu Windows 98, dar mai repede. Combina confortul lui Windows 98 cu manevrabilitatea, fiabilitatea si securitatea lui Windows NT, la viteze cu 30% mai mari decat Windows 98 pe PC-uri cu 64 MB RAM sau mai mult. Sa va bazati pe PC-ul dvs. care este complet functional, cu mai putine reboot-ari si o mai mare protectie fata de blocajele sistemului sau erorile utilizatorului Sa folositi Internetul mai bine datorita suportului integrat pentru aplicatiile ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Microsoft Windows 2000 Professional
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!