Microsoft Powerpoint

Extras din referat Cum descarc?

Aplicatia Power point este utilizata pentru realizarea unor prezentari avand la baza folii de proiector, diapozitive electronice sau pot fi elaborate prezentari electronice, caz in care asupra textului pot fi aplicate efecte si animatie pentru captarea atentiei auditoriului.
-din meniul care apare se selecteaza optiunea Programs si din lista care apare se selecteaza numele aplicatiei: MICROSOFT POWERPOINT.
POWERPOINT ofera o gama larga de sabloane pentru realizarea prezentarilor. Putem sa ne construim propiile sabloane fie prin modificarea unora existente, fie plecand de la zero. O prezentare este fomata din mai multe diapozitive (slide). -selectati din meniul File optiunea New -selectati optiunea Blank Presentation (prezentare vida) pentru a se deschide caseta de dialog New Slide; in functie de continutul diapozitivului (titlu, liste, table etc. ), se selecteaza unul dintre sabloane.
-executati un click pe sablonul Autolayout, Title slide; powerpoint afiseaza un diapozitiv vid similar celui din figura.
2. Editarea diapozitivului (slideuri-lor) a) Pentru stabilirea fontului executati click in zona pentru titlu si selectati meniul Format optiunea font; din caseta de dialog care apare sectati fontul, stiul, marimea fontului, culoarea fontului. Editati textul, de exempu: Societate comerciala. b) Executati click in zona de subtitlu si, dupa selectiile referitoare la fonturi, introduceti textul, de exemplu: Prezentare generala.
Formatarea diapozitivului Pentru crearea unui fundal se selecteaza din meniul FORMAT optiunea BACKGORUND din fereastra care apare se apasa sageata de la dreaptea casetei de editare, pentru a afisa lista derulanta de culori; se poate selecta culoarea dorita pentru fundal; prin selectarea optiunii FILL EFFECTS se poate realiza un fundal cu doua culori sau cu model, prin selectarea etichetelor GARDIENT, TEXTURE sau PATTERNS; dupa aceste selectii se face click pe butonul APPLY (aplica). Folosirea unei imagini ca fundal Selectati eticheta PICTURE a casetei de dialog FILL EFFECTS.
Se face click pe butonul SELECT PICTURE, iar din caseta de dialog care apare se selecteaza directorul si numele fisierului in care se afla imaginea.
Dupa terminarea primului diapozitiv, realizati urmatoarele diapozitive selectand optiunea NEW SLIDE din meniul INSERT. Pentru realizarea prezentarii creati oricate diapozitive sunt necesare, respectand aceste etape.
Salvarea prezentarii: -alegeti SAVE ori SAVE AS din meniul FILE -in caseta de dialog care apare editati numele prezentarii, in caseta FILE name -executati click pe butonul SAVE.
Vizualizarea diapozitiv cu diapozitiv (slide view) Se realizeaza cu comanda SLIDE din meniul VIEW sau cu butonul SLIDE VIEW (coltul din stanga-jos). Deplasarea in cadrul prezentarii se face cu butoanele de derulare: PREVOUS SLIDE (diapozitivul precedent) si NEXT SLIDE (diapozitivul urmator) Stergerea diapozitivelor Se realizeaza facand pasii urmatori: a) -apasati butonul OUTLINE VIEW (vederea ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Microsoft Powerpoint
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!