Microsoft Excel

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Cu Excel 2003, aplicatia pentru foi de calcul tabelar din suita Microsoft Office, puteti tine evidenta valorilor numerice, le puteti analiza si supune calculelor si puteti crea diagrame care sa descrie datele numerice in mod vizual.

Dupa ce introduceti numerele in grila de celule a unei foi Excel, puteti scrie in celule adiacente formule care sa insumeze, sa scada, sa inmulteasca sau sa imparta numerele respective. De asemenea, puteti introduce functii (formule Excel speciale) care efectueaza zeci de calcule mai complexe, de la o simpla medie aritmetica pana la calcule financiare sofisticate, asa cum este valoarea neta prezenta a unei investitii.

De asemenea aplicatia Excel ofera posibilitatea crearii unor baze de date simple.

Puteti stoca inregistrari de informatii, care sunt atat de forma text, cat si numerice, si puteti sorta, cauta si extrage valori dintr-o baza de date.

Cursorul-celula Cursorul-celula inconjoara celula curent selectata. Pentru a deplasa cursorul-celula, dati click pe alta celula sau apasati tastel cu sageti, Tab, Enter, Shift+ Tab sau Shift+Enter Linia de editare Linia de editare afiseaza continutul celulei selectate.

Continutul poate fi editat aici sau in interiorul celulei.

Bara de instrumente Standard Bara de instrumente pentru administrarea fisierelor, editarea textului si corectarea ortografica Bara de instrumente Formatting Bara de instrumente pentru formatarea celulelor si continutul acestora Butoanele cap de coloana Acestea sunt etichetele coloanelor.

Dati click pe un buton cap de coloana pentru a selecta toata coloana.

Trageti mouse-ul peste mai multe butoane cap de coloana pentru a selecta coloanele respective Butoanele derulare taburi Utilizati aceste butoane pentru a derula inainte sau inapoi prin taburile foilor unui registru de lucru sau pentru a sari direct la prima ori la ultima foaie de lucru Butoanele cap de rand Acestea sunt etichetele randurilor.

Dati click pe un buton cap de rand pentru a selecta randul. Trageti mouse-ul peste mai multe butoane cap de rand pentru a selecta randurile respective Taburile foi de lucru Dati click pe aceste taburi pentru a comuta de la o foaie de lucru la alta.

Dati dublu-click pe un tab pentru a redenumi foaia respectiva.

Bara de stare Ofera informatii despre foaia de lucru curenta sau despre operatia curenta.

Indicatorii de mod Afiseaza conditiile speciale care sunt in vigoare de exemplu, apasarea tastei Caps Lock Panoul de sarcini Ofera acces rapid la alte registre de lucru, clipboard, optiuni pentru cautare, inserare de clip art-uri si harti XML Asistentul Office Utilitarul pentru asistena online si offline.

Crearea unui nou registru de lucru Atunci cand porniti aplicatia Excel, regristrul de lucru Book1 este deschis si asteapta sa introduceti date in celule.

Regristrele de lucru sunt numerotate secvential si simultat pot fi deschise mai multe Pentru a crea un nou registru de lucru, in bara de ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Microsoft Excel - Varianta 2
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
26 pagini
Imagini extrase:
26 imagini
Nr cuvinte:
7 139 cuvinte
Nr caractere:
40 173 caractere
Marime:
25.63KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Tag-uri:
editor, excel
Predat:
la gimnaziu
Sus!