Microsoft

Extras din referat Cum descarc?

Fondata in 1975, Microsoft (Nasdaq MSFT) este cea mai mare companie producatoare de software, servicii si tehnologii Internet pentru calculatoarele personale si pentru mediul de business. Compania ofera o gama larga de produse si servicii proiectate sa ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricand, de oriunde si pentru orice dispozitiv. Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf Microsoft, contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei. Nu se poate vorbi despre istoricul companiei Microsoft fara a face o scurta istorie a fondatorului Microsoft, Bill Gates. Nascut pe 28 octombrie 1955 Bill Gates a crescut in Seattle impreuna cu cele 2 surori ale sale. Tatal sau William H. Gates este avocat in Seattle. Mama sa, Mary Gates a fost profesoara si membra in comitetul de conducere al Universitatii din Washington Inca din adolescenta Bill Gates se lauda colegilor ca intr-o zi el va ajunge milionar. S-a subestimat cu mult. Bill Gates a devenit pasionat de calculatoare inca clasa a-8-a. Scoala sa a primit un calculator iar Bill, impreuna cu prietenul sau cel mai bun Paul Allen se foloseau de acest pretext pentru a chiuli de la orele de gimnastica. Cateodata ei se furisau noaptea in scoala pentru a petrece mai mult timp la computer. In aceasta perioada Bill a creat primul sau program, un joc tic-tac-toe. Corporatia Computer Center (CCC) a vrut sa inchirieze un computer de la Digital Co., dar nu puteau plati pentru el. Totusi, Digital Co., a spus ca va oferi gratis acest calculator daca CCC v-a putea gasi vre-un bug (greseala, lipsa) la computerul lor. CCC a dat un anunt la ziarul local iar Bill si Paul s-au oferit imediat. Desi la inceput au avut rezerve in a angaja 2 adolescenti pentru aceasta lucrare, dubiile lor au fost repede dizolvate. Cand au terminat Bill si Paul au gasit 300 de pagini pline cu greseli ale calculatorului!!! Dupa aceea Bill a fost angajat chiar de catre scoala sa pentru a face un program unde a folosit limbajul de programare FORTFAN. In acest timp Bill si Paul au infiintat prima lor companie numita Traf-O-Data. Si erau inca in timpul Liceului!! Au inchis afacerea in 1973. In iulie 1975, in timp ce Bill studia la Harward a fondat impreuna cu Paul propria lor Corporatia in Albyquerque, numita Miccrosoft. In noimbrie 1976 este inregistrata marca Microsoft la secretariatul statului din New Mexico.
La bilantul de sfarsit de an nu aveau virtual nici un profit pentru ca limbajul BASIC creat de Bill si Paul a fost copiat ilegal de multe companii. In 1980 IBM contacteaza Microsoft pentru a face DOS. Pe 8 dec. 1981 IMB prezinta primul Personal Computer (PC) care utilizeaza sistemul de operare Microsoft pe 16 biti. Pe 16 noiemrie 1983 a lansat programul de editare Word. A fost un succes enorm urmat in septembrie 1986 de catre Excel ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Microsoft
    • Referat.doc

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!