Măsurarea parametrilor

Extras din referat Cum descarc?

6. La intrarea 8 a amplificatorului neinversor se aplica impusuri de frecventa f = 5 kHz si cu amplitudinea de 5 V (factorul de umplere fiind 0, 5); la iesire se constata saturarea bilaterala a AO si se determina viteza de variatie a tensiunii de iesire.
SR=0. 47 V/ (S 7. Pentru montajul repetor de tensiune (borna 9 lasata in aer), incarcat cu o sarcina capacitiva (bornele 5 si 11 cuplate impreuna), se aplica la borna 8 impulsuri de amplitudine 0, 1 V si perioada 5 (s si se vizualizeaza tensiunea de la iesirea AO. Se masoara timpul de crestere (intre 0, 1 si 0, 9 din valoarea finala) si valoarea maxima a supracresterilor.
tcr=0. 3 (S (=5% ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Masurarea Parametrilor
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!