Previzualizare referat:

Extras din referat:

O componenta esentiala a panoului de control este dispaly-ul, necunoasterea si proasta configurare a acesteia conducand la o afisare defectuoasa.

O tema, este un plan din spate, un fond, un plus de sunete, pictograme si alte elemente care ajuta la personalizarea computer-ului foarte rapid si usor. Acest tab mai prezinta si optiune de save as cu ajutorul careia se pot salva toate modificarile de personalizare facute la o tema.

Al doilea tab este Desktop (fig. 2). Cu ajutorul acestei optiuni se poate alege o imagine de fundal, din mai multe imagini date, incluse in setarile windows-ului, sau se poate alege o alta poza, facand clik pe optiunea browse pana la locatia respectiva.

Optiunea Screen saver (fig. 3) este o optiune care ajuta la reducerea consumului de energia a monitorului, prin aducerea acestuia in starea de Stand by. Ca si la optiunea precedenta, se poate alege un screen saver din mai multe date. Screen saver-ul se poate activa dupa un anumit timp, ales de catre utilizator.

Tot din aceasta optiune se pot modifica si setarile de alimentare (power), respectiv pentru oprirea monitorului, a hard-disk-ului, intrarea in stand by a sistemului, intrarea in hibernare si optiuni pentru UPS.

Optiunea Appearance (fig. 4) este optiunea in care se pot alege culorile pentru text, ferestrele windows-ului si diferite tipuri de afisare a acestora (Effects). Fig. 4 - Appearance Ultima si cea mai importanta este optiunea Settings (fig. 5). De aici se poate alege (instala) tipul de monitor, se poate regla rezolutia acestuia, precum si adancimea de culoare.

Fig. 5 - Settings Optiunea Advanced este foarte importanta, deoarece cu ajutorul ei se poate instala tipul de monitor, tipul placii video, poate fi setata manual performanta grafica, se poate alege schema de culoare, monitorul si frecventa acestuia. Toate acestea sunt optiuni standard. Restul difera in functie de tipul placii video, mai exact de producatorul acesteia.

...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Info Www
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (2 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
357 cuvinte
Nr caractere:
1 813 caractere
Marime:
261.64KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Predat:
la gimnaziu
Sus!