Electrotehnică

Previzualizare referat:

Extras din referat:

lp-bobina ce contine cuplaje magnetice cu toate bobinele care apartin circuitului din care face parte Daca ramura se considera generatoare tensiunea la bornele ei se masoara in sens invers curentului si legea lui Ohm in acest caz se modifica prin schimbarea semnului tensiunii la bornele ramurii.

Daca semnalele excitatie sunt sinusoidale de pulsatie (toate elementele fiind ideale si semnalele raspuns vor fi deasemenea sinusoidale si de aceeasi pulsatie (Zpq-impedanta mutuala dintre ramurile p si q 1) Daca ramura nu contine cuplaje magnetice: Lpq=0 (Zpq=0 2) Latura pozitiva: Ep=0 3) Latura este inchisa pe ea insusi: Up=0 Teoremele lui Kircoff I) Reprezinta o consecinta a conservarii sarcinii electrice in regim cvasistationar si se refera la nodurile unui circ electric.

Teorema de curenti [I] se aplica nodurilor independente intr-un circuit; ea va furniza n-1 ecuatii.

Ecuatiile scrise pe baza t de ecuatii pot fi puse matricial sub forma [A][I]=0 II) Th. de tensiune se refera la ochiurile unui curent Ca sens pozitiv se considera sensul arbitrar: Suma algebrica a tensiunilor electromotoare din laturile E ale unui ochi este egala cu suma algebrica a caderilor de tensiune la bornele tuturor elementelor pasive din laturile ochiului analizat. Th de tensiune se aplica ocjiurilor independente, deci ea va furniza l-n+1 ecuatii.

Teorema conservarii puterilor: Daca consideram ca pe un circuit de l laturi si scriem ecuatii similare pt toate acestea prin insumarea acestora obtinem: ...

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Electrotehnica
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
312 cuvinte
Nr caractere:
2 076 caractere
Marime:
17.76KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Informatică
Predat:
la gimnaziu
Sus!