Electrotehnică

Extras din referat Cum descarc?

lp-bobina ce contine cuplaje magnetice cu toate bobinele care apartin circuitului din care face parte Daca ramura se considera generatoare tensiunea la bornele ei se masoara in sens invers curentului si legea lui Ohm in acest caz se modifica prin schimbarea semnului tensiunii la bornele ramurii.
Daca semnalele excitatie sunt sinusoidale de pulsatie (toate elementele fiind ideale si semnalele raspuns vor fi deasemenea sinusoidale si de aceeasi pulsatie (Zpq-impedanta mutuala dintre ramurile p si q 1) Daca ramura nu contine cuplaje magnetice: Lpq=0 (Zpq=0 2) Latura pozitiva: Ep=0 3) Latura este inchisa pe ea insusi: Up=0 Teoremele lui Kircoff I) Reprezinta o consecinta a conservarii sarcinii electrice in regim cvasistationar si se refera la nodurile unui circ electric.
Teorema de curenti [I] se aplica nodurilor independente intr-un circuit; ea va furniza n-1 ecuatii.
Ecuatiile scrise pe baza t de ecuatii pot fi puse matricial sub forma [A][I]=0 II) Th. de tensiune se refera la ochiurile unui curent Ca sens pozitiv se considera sensul arbitrar: Suma algebrica a tensiunilor electromotoare din laturile E ale unui ochi este egala cu suma algebrica a caderilor de tensiune la bornele tuturor elementelor pasive din laturile ochiului analizat. Th de tensiune se aplica ocjiurilor independente, deci ea va furniza l-n+1 ecuatii.
Teorema conservarii puterilor: Daca consideram ca pe un circuit de l laturi si scriem ecuatii similare pt toate acestea prin insumarea acestora obtinem: ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Electrotehnica
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!