Diagrame

Extras din referat Cum descarc?

Diagramele sunt apelate vizual si permit utilizatorilor sa observe cu usurinta comparatii, modele si tendinte in date. De exemplu, in loc sa fie necesar sa se analizeze cateva coloane de numere ale foii de lucru, se poate observa dintr-o privire daca vanzarile scad sau cresc pe perioade trimestriale sau cum se compara vanzarile efective cu vanzarile estimate.
Se poate crea o diagrama pe propria foaie sau ca un obiect incorporat intr-o foaie de lucru.
Se poate, de asemenea publica o diagrama pe o pagina Web. Pentru a crea o diagrama, trebuie mai intai introduse datele pe foaia de lucru.
Apoi se selecteaza datele respective si se utilizeaza Expertul diagrama pentru a incepe procesul de alegere a tipului diagramei si a diferitelor optiuni pentru diagrama.
Se poate efectua crearea unei diagrame intr-un singur pas fara a utiliza Expertul diagrama.
In acest caz, diagrama utilizeaza un tip implicit de diagrama si formatare care pot fi modificate mai tarziu.
Un raport PivotChart este un rezumat interactiv de date intr-un format diagrama.
Acesta se creeaza in alt mod decat diagramele obisnuite din Microsoft Excel. Dupa crearea unui raport PivotChart, se pot vizualiza diferite nivele de detaliere sau reorganiza asezarea in pagina a diagramei prin glisarea campurilor si a elementelor sale. O diagrama este legata de datele foii de lucru din care este creata si este actualizata automat atunci cand se modifica datele din foaia de lucru.
Axa valorilor Microsoft Excel creeaza axa valorilor din datele foii de lucru.
A se retine ca axa valorilor din exemplul de mai sus este intre 0 si 140000, ceea ce cuprinde zona de valori de pe foaia de lucru.
Daca nu se specifica altfel, Excel utilizeaza formatul celulei din stanga-sus din zona valorii ca format al numarului pentru axa.
Nume categorie Excel utilizeaza titluri de coloana sau rand din datele foii de lucru pentru numele axei categoriei. In exemplul de mai sus, titlurile de rand Trimestrul 1, Trimestrul 2, s. a. m. d. ale foii de lucru apar ca nume ale axei categoriei. Se poate efectua modificarea utilizarii titlurilor de coloana sau de rand in Excel pentru numele axei categoriei sau crearea de nume diferite.
Numele seriilor de date ale diagramei Pentru numele seriilor, Excel utilizeaza titluri de coloana sau de rand in datele foii de lucru.
Numele seriilor apar in legenda diagramei. In exemplul de mai sus, titlurile de rand Estimat si Actual apar ca nume de serii. Se poate efectua modificarea utilizarii titlurilor de coloana sau de rand in Excel pentru numele seriilor sau crearea de nume diferite.
Marcatori de date Marcatorii de date cu acelasi model reprezinta o serie de date. Fiecare marcator de date reprezinta un numar din foaia de lucru.
In exemplul de mai sus, cel mai din dreapta marcator de date reprezinta valoarea actuala de 120000 din Trimestrul 4. Sfaturi Un sfat diagrama care indica numele unui element de diagrama apare atunci cand se mentine indicatorul mausului ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Diagrame.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!