Crearea rapidă a PDF formatelor

Extras din referat Cum descarc?

Transforma orice document in PDF format, care foarte bine arata srifturile, culorile si ilustratiile si formatarea documentului de baza.
Optiunea create adobe PFD din meniul file sau in panelul de instrumente permite automat instalarea Adobe Acrobat in Mcrosoft Word, Excel si Pover Point.
Optimizarea automata a documentului pentru iesirea la tipar la printer obisnuit, la printer professional pentru a primi o publicatie mai calitativa sau publicare pe web.
Posibilitatea de a crea o copie exacta a formei PDF, ca si pe foaie, insa cu posibilitatea de a o complecta cu butoane, blocuri de text si ferestre. Utilizatorii Acrobat Reader pot sa complecteze aceste forme si sa le trimita prin internet, iar utilizatorii Adobe Acrobat 4. 0 pot sa-i pastreze pe disc pentru a fi apoi comlectata si transmisa la timpul convenabil.
Cu ajutorul obtiunii Web Capture se poate de creat PDF versii a foii Web sau serverului pentru vizualizare sau imprimare in regim off-line. ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Crearea Rapida A Pdf Formatelor
    • Referat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!