Chenare Cu Bara Aplicarea Unui Chenar Schimbarea Culorii Lucrul Cu Tabele In Word

Extras din referat Cum descarc?

Pentru a lucra cu chenare putem folosi bara Tables and Borders, sau putem merge in meniul Format la comanda Borders and Shading, eticheta Borders.
Lucru cu tabele Pentru cele verticale, faceti operatia de agat si trag cu mouse-ul sub forma Deplasarea prin celule, pentru introducerea datelor in tabel se poate face cu sagetile de la tastatura, cu tasta Tab sau clic cu mouse-ul in celula dorita. Nu folosim Enter pentru a cobora la celula urmatoare si nici bara de spatiu pentru a trece la urmatoarea celula spre dreapta.
Inserarea coloanelor In primul rand, selectati in tabel numarul de coloane pe care doriti sa-l inserati (aveti grija ce coloane selectati, deoarece inserarea se va face intotdeauna in stanga zonei selectate) si apoi mergeti la comanda Table, Insert Columns.
In situatia in care doriti sa adaugati o coloana in dreapta tabelului procedati astfel: selectati zona din exterior, din dreapta tabelului si apoi comanda Table, Insert Columns Inserarea liniilor Selectati in tabel numarul de linii pe care doriti sa-l inserati (inserarea liniilor se va face deasupra zonei selectate) si apoi mergeti la comanda Table, Insert Rows.
O alta metoda pentru adaugarea liniilor la sfarsitul tabelului ar fi sa pozitionati cursorul de inserare in ultima celula din tabel (coltul dreapta-jos) si sa apasati pe tasta Tab. Imediat sub tabel mai apare o linie.
Eliminarea liniilor, coloanelor sau tabelului Selectati liniile, coloanele sau tabelul pe care doriti sa le eliminati (selectarea tabelului se poate face cu comanda Table, Select Table) si apoi mergeti in meniul Table, Delete Rows / Delete Columns.
Este mult mai eficient sa lipiti celulele, decat sa stergeti bordurile cu radiera.
in care indicati numarul de coloane, respectiv de linii dorit pentru celula respectiva.
Sau, puteti folosi acest buton pentru modelarea mai multor celule.
Fie tabelul: Selectez ultimele doua linii si fac clic pe buton; apare fereastra Split Cells in care indic 3 coloane si 4 linii. Efectul il puteti vedea in tebelul imediat urmator: Retinem ca, intr-o celula, textul poate fi aliniat fata de verticala (cu cele trei butoane explicate mai sus), dar si fata de orizontala (cu butoanele de aliniere de pe bara de formatare) spatiul selectat, aducand coloanele la aceeasi latime, sau, altfel spus, facand distanta dintre bordurile verticale echidistanta Atentie! In situatia in care exista valori si deasupra dar si in stanga celulei, va alege insumarea valorilor de deasupra! Puteti controla directia pe care face insumarea de la comanda Table, Formula Bara de desen (Drawing) Este bara cu obiecte de desen. Modul de desenare este acelasi ca in programul de desen Paint. Exista totusi cateva deosebiri: a) daca in programul Paint instrumentul de desen ramane selectat pana in momentul in care selectez un alt instrument, in Microsoft Word obiectul de desen se va deselecta dupa fiecare utilizare; b) in Paint intai aleg culoarea si grosimea ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Chenare Cu Bara Aplicarea Unui Chenar Schimbarea Culorii Lucrul Cu Tabele In Word
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!