Algoritmi

Extras din referat Cum descarc?

Sa se realizeze schema logica pentru determinarea maximului unui sir X de n elemente si a pozitiei lui in cadrul sirului.
Sa se realizeze schema logica pentru calculul sumei a n numere reale (X1, X2, X3, ... XN) citite de la tastatura.
Sa se realizeze schema logica pentru calculul produsului a n numere reale (X1, X2, X3, ... XN) citite de la tastatura.
4. Sa se realizeze schema logica pentru calculul valorii functiei f (x) =xn, cu x si n dati de la tastatura.
6. Sa se realizeze schema logica pentru rezolvarea urmatoarei probleme x este suma ce o are de incasat o persoana pentru munca prestata si y suma care trebuie sa-I fie retinuta. Evidentiati toate situatiile ce se pot ivi atunci cand trebuie determinata suma ramasa de plata. Afisati rezultatul.
NU DA 7. Fiind date trei valori reale A, B, C sa se determine si sa se afiseze cea mai mare dintre ele. Aceeasi problema pentru cea mai mica valoare.
NU DA NU DA 8. Sa se realizeze schema logica pentru calculul sumei elementelor unui vector de 5 elemente.
Generalizarea pentru n elemente DA NU Pe caz general DA NU 9. Sa se realizeze schema logica pentru evaluarea expresiei: DA NU 10. Sa se realizeze schema logica pentru evaluarea expresiei: DA NU NU DA Fie a, b, c variabile ale caror valori sunt numere reale distincte, iar x o variabila booleana (0 sau 1). Sa se determine valoarea variabilei v NU DA NU DA 12. Sa se realizeze schema logica pentru determinarea mediei de varsta a unei colectivitati, cunoscand varsta fiecarui individ, pentru cazul in care se stie N numarul de membri.
NU DA - pentru cazul in care nu se stie cati membri sunt NU DA 13. Sa se realizeze schema logica pentru calculul numarului de elemente negative, pozitive si nule ale unui vector de n elemente.
NU DA program p1; type vect=array[1. 100] of integer; var i, n, poz, max: integer; v: vect; begin write (n=); readln (n); for i: =1 to n do readln (v[i]); max: =v[1]; poz: =1; i: =2; for i: =1 to n do if max ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Algoritmi - Varianta 2
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!