Previzualizare referat:

Extras din referat:

Vinul a fost intotdeauna considerat o bautura deosebita.

De aceea, trebuie savurat pe indelete, nu ,,dat peste cap", astfel incat, progresiv, sa-i simtim nuantele

gustative, consistenta, miresmele, si sa ne bucuram din plin de aceasta adevarata ,,impartasire".

Insa sa nu ne pieredem in detalii inutile... Putem recunoaste vinul ce ni se potriveste doar dupa miros... Insa degustarea face diferenta!...

Prin degustre se intelege actul constient prin care calitatea si caracterul vinului sunt evaluate sub amprenta amanuntului si urmareste incontestabil identificarea acestuia.

Pentru toate astea avem nevoie de dragoste pentru vin.... Trebuie insa retinut ca fiecare vin isi are viata sa, putand atinge varsta pe care si-o asigura cu desavarsire prin caracteristici si arome bine alese. Datorita unei alegeri bune a aromelor si un strop de intuitie, vinurile se mentin in topul placerii. printre producatorii de vin alb se numara si : Murfatlar, Cotnari, Jidvei, Vincon, Cramele Recas si Domeniile Tohani.

Prezentarea proiectului :

Vinul alb

Vinurile albe se obtin din soiuri albe sau negre cu mustul necolorat si culoare alb-verzuie, cu aroma specifica tipului de vin. Culoarea evolueaza spre galben-auriu, pe masura maturizarii si invechirii acestor vinuri.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Vinul Alb.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
861 cuvinte
Nr caractere:
4 704 caractere
Marime:
8.48KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Industria Alimentară
Tag-uri:
bautura, struguri, aroma
Predat:
la facultate
Materie:
Industria Alimentară
Sus!