Vanilina

Extras din referat Cum descarc?

O cale eficace de intensificare a aromei produselor alimentare etse cea a adaosului de aromatizanti, mai ales la produsele simulate unde nu exista precursori de aroma specifici.Folosirea aromatizantilor este oportuna si in cazul produselor alimentare la care din motive de nutritie , sa diminuat continutul de lipide si zaharuri.Aromatizantii se folosesc nu numai pentru intensificarea aromei specifice produsului, dar si pentru a imprima o anumita aroma(dominanta)asa cum este cazul bauturilor racoritoare carbonatate, pentru a modifica aroma specifica unui produs alimentar (de exemplu folosirea maltului prajit pentru a modfica aroma unor fainuri cerealiere sau leguminoase) si chiar de a o masca.
Cea mai buna definitie a aromatizantului ni se pare cea data de IOFU(1973):"Aromatizantul este acel produs (preparat) care participa la elaborarea


Fisiere in arhiva (1):

  • Vanilina.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.



Hopa sus!