Tipuri de metode analitice

Extras din referat Cum descarc?

Metodele analitice se impart in metode chimice si metode instrumentale. Metodele chimice se bazeaza pe diferite operatii chimice folosind sticlaria uzuala de laborator formata din aparate simple. In general in aceste metode se masoara masa sau volumul. Metodele instrumentale implica utilizarea unui echipament complex, bazat pe principii electronice, optice sau termice. In aceste cazuri, se masoara diferite proprietati corelate cu compozitia probei. Cele mai bune rezultate se obtin prin cuplarea tehnicilor chimice cu cele instrumentale. Fiecare categorie de metode prezinta avantaje si dezavantaje: 
Avantajele metodelor instrumentale: determinarea este foarte rapida; pot fi utilizate probe mici; pot fi cercetare probe complexe; prezinta o sensibilitate ridicata; dau un grad mare de siguranta rezultatelor masuratorilor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tipuri de metode analitice.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!