Tehnologia de Fabricare a Rahatului

Extras din referat Cum descarc?

Produsele obtinute pe baza de amidon,glucoza,miere,zahar se mai numesc produse zaharoase sau dulciuri. Acestea sunt mult apreciate de consumatori datorita valorii energetice ridicate si proprietatilor psiho-senzoriale de gust,aroma si culoare.
Continutul ridicat de substanta uscata formata in special de glucide confera produse lor zaharoase o valoare energetica ridicata.Consumate in cantitati moderate  produsele zaharoase au avantajul ca se digera si se asimileaza usor fiind indicate in special in activitati fizice grele, hrana sportivilor si in lte categorii de munca grele.
Proprietatile psiho-senzoriale specifice produselor zaharoase constitue principalele elemente de atractii in special,pentru copii si determinarea uneori, un consum abuziv cu urmari negative asupra sanatatii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnologia de Fabricare a Rahatului.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!