Rolul și locul pâinii în echilibrul alimentar al studentului gălățean

Extras din referat Cum descarc?

Painea in alimentatia actuala
Interese nutritionale si pentru sanatate
Avantajele nutritionale ale painii 
Painea ,un element de nutritie preventive
Care va fi painea viitorului?
o Un aliment diferit de celelalte
o Traditie
o Baza alimentatiei
o "Sa castigi painea cu sudoarea fruntii"
o Evolutia consumului de paine
IMPORTANTA CONSUMULUI DE PAINE
Aport Aliment Discreditat Diminuarea
energetic "bogat" de discursul calitatii 
medical sale organoleptice
carne 
substituenti
cerealieri Timpul de 
fabricare
Valoarea Pretul 
simbolica scazut
a painii
Distributia proteinelor,a vitaminei B1 si a vitaminei PP in bobul de grau
Proteine Vitamina B1
Vitamina PP 
PARTEA TEORETICA
Avantajele nutritionale ale painii
Compozitia din paine,
/100 g 
GLUCIDE
LIPIDE
PROTIDE
Energie 50-55 g
1,2-1,8 g
7,8-8 g
aproximativ 240 kcal
FIBRE 2-8,5 g
Vitamine B1,B2,B3,B5,B6,B8,B9
Minerale Na,Mg,K,Zn,P,Fe
85% din aportul sau energetic este sub forma de glucide.


Fisiere in arhiva (2):

  • Rolul si Locul Painii in Echilibrul Alimentar al Studentului Galatean.doc
  • Rolul si locul painii.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!