PharmaPlant

Cuprins referat Cum descarc?

1. Portofoliul companiei cercetate: 
1.1 Descrierea companiei
1.2 Descriere asupra site-ului 
1.3 Corespondenta purtata cu compania 
2. Protofoliul companiei create: 
2.1 Logo-ul companiei si numele in calitate de manager al firmei
2.2 Informatii despre companie
2.3 Cercetare, dezvoltare
2.4 Resurse umane 
2.5 Viziunea companiei 
3. Bibliografia personala


Extras din referat Cum descarc?

Numele: Bayer AG
Locatia: Kaiser-Wilhelm-Allee 1, 51373 Leverkusen, Germany
Contact: +49 214 30 1, http://www.bayer.com
Bayer este o companie de stiinte a vietii cu o istorie de peste 150 de ani si competente de baza in domeniile sanatatii si agriculturii.
Istoria: Totul a inceput cu o prietenie intre doi barbati, o multime de curiozitati naturale si doua sobe de bucatarie. Omul de afaceri Friedrich Bayer si dyer Johann Friedrich Weskott au folosit acestea pentru a efectua experimente si pentru a descoperi in cele din urma cum sa obtina colorantul fucsina. La 1 august 1863, au fondat "Friedr. Bayer et. comp.", companie din Wuppertal-Barmen, in secolul al XIX-lea cu un potential extraordinar.
Directia de cercetare: Activitatile de cercetare si dezvoltare sunt, axate pe imbunatatirea calitatii vietii oamenilor prin prevenirea, atenuarea si tratarea bolilor. In acelasi timp, contribuie in mod semnificativ la asigurarea unei aprovizionari fiabile a produselor alimentare de inalta calitate, a materiilor prime pentru furaje si a plantelor.
Target: Operatiunile companiei sunt gestionate in trei divizii: Farmaceutic, Sanatatea consumatorului si Stiinta culturilor - unitatea de sanatate a animalelor, care sunt si segmente de raportare.
Viziunea: Sloganul firmei care include si misiunea ei este: ''Bayer: Science for a Better Life''.
Cifra de afaceri: 6,3 bilioane de euro in 2015
Angajati: La 31 decembrie 2016, grupul Bayer avea 115.200 de angajati in intreaga lume
Aria de extindere: Grupul Bayer cuprinde 241 de companii consolidate din 79 de tari din intreaga lume.
Cele mai vandute produse Bayer sunt:
-in domeniul farmaceutic: Xarelto (TM), Eylea (TM), Kogenate (TM), produsele de la Mirena (TM), Nexavar (TM) si Betaferon (TM) / Betaseron (TM)
-in domeniul sanatatii consumatorilor: Claritin (TM), Aspirin (TM), Aleve (TM), Bepanthen (TM) / Bepanthol (TM), Canesten (TM) si produse de la Alka Seltzer (TM)
-brandurile cheie din domeniul agriculturii sunt: Confidor (TM) / Gaucho (TM), produse de la Nativo (TM), Nunhems (TM), Basta (TM) / Liberty (TM) si produse de la Prosaro (TM)
-in domeniul sanatatii animale: produse de la Advantage (TM), Seresto (TM), produse de la Drontal (TM) si Baytril (TM).
Bayer este singura companie globala care studiaza simultan imbunatatiri in sanatatea oamenilor, animalelor si plantelor. Colaborarea sistematica si intensa intre cercetatori dincolo de specializarea lor initiala ofera un nou impuls. De la produse farmaceutice de renume mondial la platforme de inalta tehnologie, de la tehnologii inovatoare de diagnosticare la medicamente veterinare. 
Descriere asupra site-ului 
Site-ul este foarte bine realizat si structurat , ofera informatii utile , clare si concise .
http://www.bayer.com


Fisiere in arhiva (1):

  • PharmaPlant.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!