Nectarul-siguranta alimentara si nutrtie umana

Extras din referat Cum descarc?

Nectarul de fructe este un produs nefermentat, dar totusi fermentabil, obtinut prin adaos de apa si sirop de zahar, din sucuri de fructe concentrate, din piureuri de fructe concentrate sau prin amestecul acestor produse.
Preincalzirea - are ca scop imbunatatirea consistentei produsului prin transformarea protopectinei in pectina, inactivarea enzimelor pectolitice si a microflorei, cresterea randamentului in suc.
Separarea sucului cu pulpa care presupune mai multe etape (strecurarea, presarea si dezintegrarea) are ca scop obtinerea unei mase maruntite omogen, separata de pielite, seminte etc.


Fisiere in arhiva (1):

  • Nectarul-siguranta alimentara si nutrtie umana.ppt

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.



Hopa sus!