Microincapsularea

Extras din referat Cum descarc?

Cresterea cerintelor consumatorilor pentru: 
produse de buna calitate
proaspete, nutritive
convenabile din punct de vedere economic
economisire de timp la prepararea lor
ambalaje care sa reduca poluarea mediului inconjurator
sa fie mai putin toxice
usor de utilizat 
PARTICULE ACTIVE MICROINCAPSULATE
Microincapsularea - tehnica prin care un material sau un amestec de mai multe materiale poate fi acoperit cu un alt material sau incorporat intr-un alt material 
Formularea corespunzatoare a invelisului permite:
- stabilizarea materialul incapsulat
- sa nu reactioneze cu substanta activa 
- sa nu o deterioreze
Realizarea unui produs microincapsulat reusit depinde de: 
selectarea unei compozitii corespunzatoare a invelisului 
(materiale recunoscute ca sigure: GRAS = generally recognized as safe)
alegerea procesului corespunzator de microincapsulare
fezabilitatea produsului si a productiei, incluzand investitia, costurile de operare si alte cheltuieli 
Importanta microincapsularii in ambalarea alimentelor:
poate prelungi termenul de valabilitate al alimentelor
poate sa imbunatateasca calitatile nutritionale si aspectul produsului
contribuie la siguranta alimentelor prin inhibarea cresterii microorganismelor patogene si de alterare .


Fisiere in arhiva (1):

  • Microincapsularea.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!