Igienizarea in Intreprinderile de Industrializare a Laptelui

Extras din referat Cum descarc?

Motivatia
Am ales tema: Dezinfectia, dezinsectia si deratizarea in intreprinderile de industrializare a laptelui deoarece este nevoie periodic de efectuarea acestor moduri de combatere pentru a se asigura consumatorilor produse calitative si care sa nu le afecteze intr-un anumit fel sanatatea/viata. Consideram ca aceste metode: dezinfectia, dezinsectia si deratizarea trebuie sa reprezinte o preocupare constanta a specialistilor din toate unitatile de productie. Igiena reprezinta una din cele mai bune strategii pentru prevenirea bolilor si mentinerea starii de sanatate.
Totodata, sporirea cantitatiilor de alimente si produse alimentare, obiectiv important al agriculturii noastre moderne, trebuie sa se faca in conditiile unei marite exigente de salubritate ceea ce va duce la ridicarea continua a calitatii sortimentelor alimentare care sa satisfaca nevoile crescande ale consumatorilor. In acest sens, repectarea regulilor de igiena in desfasurarea proceselor tehnologice din unitatiile de industrie alimentara reprezinta o conditie esentiala.
1. Dezinfectia in intreprinderile de industrializare a laptelui
In procesul de recoltare si prelucrare a laptelui trebuie asigurate conditii optime de igiena si salubritate.
Depunerile de lapte si produse lactate pe suprafetele cu care vin in contact in timpul prelucrarii sau transportului, constitue medii favorabile dezvoltarii organismelor punand in pericol sanatatea consumatorilor si calitatea produsului.
Operatiunile de igienizare care trebuiesc executate in conditii optime si cu multa constiinciozitate sunt curatirea si dezinfectarea suprafetelor cu care vin in contact laptele si produsele lactate, incepand cu mulgerea si pana la desfacerea produselor lactate catre consumatori.
Operatiile de curatire sunt operatii de gospodarire a intreprinderii, operatii de curatire mecanica si operatii de curatire chimica.


Fisiere in arhiva (1):

  • Igienizarea in Intreprinderile de Industrializare a Laptelui.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!