Falsificarea Condimentelor

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Sunt substante fara valoare nutritiva sau cu valoare nutritiva redusa, care contin o serie de principii active specifice.

Adaugate in cantitati mici alimentelor, le confera anumite insusiri olfactivo-gustative, producand in acelasi timp si o stimulare a secretiilor gastrice (marind apetitul) si usurarea digestiei.

Se clasifica, dupa mai multe criterii, in functie de zona geografica deosebindu-se:

- condimente din zone temperate: mustar, coriandru, chimen, chimion, anason, ardei rosu, fenicul;

- condimente din zone tropicale: piper, ienibahar, cuisoare, scortisoara, ghimbir, vanilie, nucusoara;

- condimente din zona mediteraneana: dafin, sofran, capere.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Falsificarea Condimentelor.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 113 cuvinte
Nr caractere:
6 149 caractere
Marime:
21.41KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Industria Alimentară
Tag-uri:
aliment, condiment
Predat:
la facultate
Materie:
Industria Alimentară
Sus!