Falsificarea Condimentelor

Extras din referat Cum descarc?

Sunt substante fara valoare nutritiva sau cu valoare nutritiva redusa, care contin o serie de principii active specifice.
Adaugate in cantitati mici alimentelor, le confera anumite insusiri olfactivo-gustative, producand in acelasi timp si o stimulare a secretiilor gastrice (marind apetitul) si usurarea digestiei.
Se clasifica, dupa mai multe criterii, in functie de zona geografica deosebindu-se:
- condimente din zone temperate: mustar, coriandru, chimen, chimion, anason, ardei rosu, fenicul;
- condimente din zone tropicale: piper, ienibahar, cuisoare, scortisoara, ghimbir, vanilie, nucusoara;
- condimente din zona mediteraneana: dafin, sofran, capere.


Fisiere in arhiva (1):

  • Falsificarea Condimentelor.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!