Enzime pentru Modificarea Amidonului

Extras din referat Cum descarc?

Generalitati Amidonul este un amestec de doua tipuri de polizaharide: amiloza si amilopectina. Amiloza este formata din polizaharide ce contin resturi de glucoza unite numai prin legaturi 1,4-?-glucozidice cu un grad de polimerizare intre 100 si 2000.  Endo-amilazele Acest grup de enzime cunoscut ca ?-amilaze desfac legaturile ?-1,4-glucozidice.?-amilaza este enzima cea mai raspandita printre aerobe si anaerobe. Exo-amilazele  ?-amilazele se gasesc numai in plantel superioare, cereale germinate si negerminate, cartofi dulci, boabe de soia si ca enzime extracelulare in unele microorganisme aerobe si anaerobe. Ele actioneaza la capatul nereducator al lantului polizaharidic scindand resturile de maltoza.


Fisiere in arhiva (1):

  • Enzime pentru Modificarea Amidonului.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!